V poslednej dobe sa snažím o niečo viac tvoriť a tak som sa dostala k novým nápadom. Pred tým som zvykla používať hlavne temperové farby (objavila som špachtle a akvarel, no momentálne to skúšam hlavne s mäkkými a farebnými ceruzkami. Neskôr by som ra
Ja najradšej kreslím s uhlíkom sa to dá tak pekne rozmazať potom čiernobiele obrázky a tieňujem temperami a vodovými farbami maľujem len vesmír a veľké plochy... také detailné veci nie... a farbičkami keslím
júúúúú... zbožnujem farebne ceruzky.....ale naj,naj,naj su normálne koh-i-noor- ky vytienujeme a je obráázoček...a ešte som mala rada tuš, no volako sa to zvrtlo...a uhol samozrejme... ale najlepšie su ceruzky!!!!! PENCILS 4EVERR!!!!!
nemám rada farebné kreslenie tým nemyslím, že sa mi nepáčia obrázky iných, ale keď mi do ruky strčíte pastelky, temperky, farebné pastely...tak som z toho nervózna
mne stačí, keď mám v ruke ceruzku, pero, alebo prírodný uhlík
kedysi to boli pre mna best teperky .. potom chvilu anilinove farby .. a teraz uz moc nekreslim .. ale ked predsa .. tak jedine s progressami tie som si vazne oblubila ..
Ahoj. Ja sa venujem vypalovaniu na drev.podklad. Podla fotky prekreslim portret a potom ho na drev.podklade vypalujem a nalakujem,ale pozri si moje www.vladimir.webovastranka.cz abo www.valdoo.webovastranka.sk
joj ta danka peknee... toto tvoje spachtlickovanie nema chybu... som teras nedavno robil na tricko s perom normal. a potom zalakoval a tak to uplne brutaal zmenilo farbu a celkom dsifo to vypatralo dakedy ukasem ale aj tak to este nema na nasu macicku
@7 skús edding alebo molotow...alebo drahšie kure kolor či tak nejak a twin touch....na stránke rooftopu si to čekni...nechcem písať link aby ma tu nezdrbali za to ....inak naj sú spreje jednoznačne ...napcháš večer batoh dózami a ide sa do ulíc ...jop jop
Niečo lepšie ako tempera je akryl. Je plastickejší, má dobré krycie vlastnosti, riedi sa vodou a vyzera ako olej
Zaujímavou technikou je pre mňa frotáž a v konečnom rade textilné techniky, napr. batikovanie.
Výborným odreagovaním je pre mňa aj zhotovovanie benzínového papiera.
@19 o takej technike som ešte zatiaľ nepočula, ale ako som si to pozrela vyzerá to pekne
@20 Obor mačička nemá chybu a neprestane mať ale mohol by si spraviť niečo ako návod pre ostatných, aby si aj oni len s obyčajnými farbami vedeli spraviť obrázok na tričko, hm? Vieš trebárs sem, alebo do webky hodíš taký jednoduchý postup?
no ludkovia taze jak res spomla sme robili taku macicku kuknite v albume ked chcete no a to normal na sive triko sme nakreslili najprv jemne s ceruskou macickuu vyskerenu a normalnimi ltexovymi farbami za 80 sk pol litra sme malovali steteckom a nic sa nestane k nemate napr taky odtien aky chcete ked date kusok tempery alebo olejovky skratka co duum dal a iba nadzabete ale dolezite je ked to dobre vydchne aby ste tozazehlili trochuu a moste aj prat secko v pohode ja to perem a nic zatial chvalabohu ale som ras robil taku akoze marilyn monroe a sa mi cely obrasok slupol dole ale drzal pokope taze stoho vypliva ze ne as take vrstvy robte jak ja bo sa vam to dorerie vela stastia
ja som skusal uz asi vsetky techniky aquarel mastny suchy pastel olej tempery prirodny umely uhlik farbicky atd ale väcsinou kreslim s ceruzkami a hlavne s pentelkou rad zachytavam detajli urobit z obrazku fotku na nerozpoznanie s ostatnymy metodami sa to tazko zachytava ale nakreslit obrazok tak detajlne je dost narocne na cas ale stoji to zato
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
skoda ze nie je celkovo vela ludi ktory by dali zmysluplnu odpoved @1
7. copicy su tusim dobre ale nemam s nimi ziadnu skusenost.
mne stačí, keď mám v ruke ceruzku, pero, alebo prírodný uhlík
@12 progressami?? a to je/sú čo??
Zaujímavou technikou je pre mňa frotáž a v konečnom rade textilné techniky, napr. batikovanie.
Výborným odreagovaním je pre mňa aj zhotovovanie benzínového papiera.
@20 Obor mačička nemá chybu a neprestane mať ale mohol by si spraviť niečo ako návod pre ostatných, aby si aj oni len s obyčajnými farbami vedeli spraviť obrázok na tričko, hm? Vieš trebárs sem, alebo do webky hodíš taký jednoduchý postup?