Na SNB som padla na zápästie, pred 2 týždňam.Lekár povedal, že natiahnuté väzy. Mám dať 10-14 dní oddych.Po týždni som to začala zaťažovať aj cez miernu bolesť. Odvtedy znova bolí. Myslíte, že je trénovanie problém? Zvládne sa to zahojiť? Ako tomu pomôcť?
natiahnuté šľachy nie sú sranda, prečo to zaťažuješ po týždni, aj keď ťa to bolí a lekár ti povedal, že to máš dva týždne nechať v pokoji?
akože, ja nie som lekár, ale kvôli práci so zbraňami si tiež dávam pozor na šľachy na zápästiach a viem, že sa s tým netreba zbytočne zahrávať. keď to bolí, tak to ešte nechaj v kľude, veď ešte sezóna neskončila.
dávaj na to pozor. od natiahnutia nie je ďaleko k natrhnutiu a keď ti tvoje telo dáva znamenie, že ešte nie je v poriadku, tak to akceptuj...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
Komenty k téme
akože, ja nie som lekár, ale kvôli práci so zbraňami si tiež dávam pozor na šľachy na zápästiach a viem, že sa s tým netreba zbytočne zahrávať. keď to bolí, tak to ešte nechaj v kľude, veď ešte sezóna neskončila.
dávaj na to pozor. od natiahnutia nie je ďaleko k natrhnutiu a keď ti tvoje telo dáva znamenie, že ešte nie je v poriadku, tak to akceptuj...