čauko. je tu niekto, kto sa orientuje v medzinárodnom práve? Chcel som sa spýtať, či je možné zrušiť dohodu o vstupu SVK do Nato na nejakom reálnom protiústavnom základe vzhľadom na to, že neprebehlo žiadne referendum o vstupe, alebo či reálne by mohli ob
som si istý že je to tak isto ako s vystúpením z EU. Možné to je, ale nie je to nijako právne podchytené. Čiže by sa pri vystupovaní museli robiť rôzne dohody.
Podľa mňa by SVK malo zostať len v EU a s NATO-om by nemalo mať nič spoločné. Som za vysielanie ozbrojených síl vrámci mierových síl OSN, ale vojenská podpora pre NATO je neopodstatnená. Aj tak sa chránia všetky štáty EU navzájom, takže v prípade konfrontácie máme zaručenú dostatočnú podporu. Pričom sme jeden z najbezpečnejších regiónov sveta, takže nutná podpora tu ani vlastne nebude potreba a v globalnom konflikte SVK nemá žiadnu väčšiu váhu.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
Mas moznost NATO alebo Cina , vyber si.
Oni si to mozu dovolit , my nie
taky Irak Ved aj my by sme mali toho dost keby sme "rozumne" neprivatizovali. A potom este stale mame jedny z najväcsich zasob pitnej vody
Ale pevne dúfam, že sa tá teroristická organizácia rozpade čím skôr.