Aj vy ste si všimli, že ľudia z rôznych kútov Slovenska majú trošku (dosť) inú náturu? Že východňar je trošku... ehm.. iný ako západniar, oravák tiež iný ako "juhoslovák" a podobne..?
lebo ono to tak ozaj je že bBratislavčania, ale aj domorodci z blizkeho okolia su hrozne namyslení
najlepší sú asi ľudia na strednom a východnom Slovensku, sú o mnoho milší, ústretovejší, s nimi človek môže aj zapiť (a neobávať sa že skončia na zachytke keď ich necha bez dozoru) aj pokecať o važnych veciach
ja mám najlepšie skúsenosti s človekom z Oravy a Liptova, proste sever Slovenska. Tam sú niektorí ako sa v starých knihách píše - priateľskí. Inak všetko od toho dole je už choré po peniazoch.
V Bratislave som sa narodil a mienim tu ostat a podla toho sa aj spravam k prostrediu v ktorom zijem. A o domacich to vobec nieje. Nam sa sem stahuju ludia zo vsetkych kutov Slovenska. Liecia si tu svoje komplexy, vybijaju si tu svoju agresivitu, prejavuje sa tu ich nesitnost, novozbohatlici sa tu tiez realizuju. A potom sa tak spravaju vsade, kde pridu a samozreme spina skonci na nasich botach. Takze nie len stazovat sa na zapach z kanala, ale obcas treba don aj nazriet ... aby bolo jasne odkial tecie spina a odpad :p
@paganstorm noo co ja viem.. ja netvrdim, ze jedni su horsi, druhi lepsi... robil som aj v kolektive vychodnarskom aj zmiesanom aj zapadnarskom... a mne vadila ta ich pracovna moralka.. len by to pilo a zašívalo sa... zato zapadniari, ked bolo treba dokoncit projekt.. tak sa makalo aj do druhej v noci.. a najviac sa stazovali zas len vychodnari...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
Tak isto nájdeš dedinského bitkára s ikvé tykve z okolia bratislavy, ako môžeš nájsť sem tam fetujúceho intelektuála z rázovitej obce na orave.
najlepší sú asi ľudia na strednom a východnom Slovensku, sú o mnoho milší, ústretovejší, s nimi človek môže aj zapiť (a neobávať sa že skončia na zachytke keď ich necha bez dozoru) aj pokecať o važnych veciach