.... taka mozno zvlastna otazka..ale VY (co viete hrat na klaviri)..myslite si ze ja v 17 sa naucim hrat??... viem ze vsetko sa da ked sa chce...ale neni to trosku neskoro? mam sancu?
noo.. mam za sebou 8 rokov klavira.. ..ale zmaknes to aj keby si mal 12 ... ked chces tak urcite.. to neni problem sa naucit.. to musi ist z teba a ked sa ti chce.. tak mas vyhrate
ja mam klavir dakych 9 rokoch na ZUSke a hram dalej a ozem ti povedat, na klavir nieje neskoro nikdy, fakt, to zmaknes lahucko vela stasia prajem pri hrani btw u nas na ZUSke (neviem ako na inych) bolo normalne a studium pre dospelych, teda dospeli ktori zacinali hrat, a niektory tam boli uz fakt ludia v zaujimavom veku naucis sa neboj nic, len pevnu volu, a hlavne aby ta nedradilo, ked tukens vedla
jasné že sa naučíš ...keď sa chce tak sa dá všetko naučiť (teda skoro) aj ja hrám na klavíri a neni to moc tažké hlavné je keď budeš poznat noty .. držím palčoky ...
DAKUJEM VAM vsetkym moc takze mam sancu akurat som si stiahla z netu akysi program ...proste z klavesnice mam klavir + noty..a ucim sa pomaly..jasne ze si treba kupit aj piano nejake lepsie znie urcite klasika ...ale keyboard by stacil
ja som zacala s klavesami takymi detskymi este, to aj ja som bola decko , potom som mala poicane klavesy, potom mi kupili male kridlo, to vsak bolo v dezolatnom stave, na to sa nedalo hrat, ale aspon sa na tom dzivo sedelo a teraz mam toto moje pianko, je uz dost stare, ale mam to od susedov za velmi dobru cenu a je velmi zachovale, len dake 3 kladivka mu treba vymenit a preladit ho, bo dlho uz zlato moje ladica nevidelo ak chces mozes napisat TS keby ti nieco neslo, alebo ak by si chcela s niecim poradit
Ono je to možno aj lepšie učiť sa neskôr, keď trošku dospeješ už máš už vyvinutý nejaký hudobný vkus. Viem o čom hovorím... pred 10timi rokmi som chodil na husle, aj som celkom vedel hrať, ale bolo to skôr z povinnosti, takže som s tým za pár rokov prestal a odvtedy husle nechytil.
Teraz je to pár mesiacov, čo som sa pokúšal zahrať jednu z mojich obľúbených skladieb na gitare a odvtedy ma to nehorázne chytilo ! Ono je to rozdiel, keď človek hrá to čo mu niekto nakáže alebo to, čo miluje
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
to skor v sporte je neskorsie v tomto veku
Teraz je to pár mesiacov, čo som sa pokúšal zahrať jednu z mojich obľúbených skladieb na gitare a odvtedy ma to nehorázne chytilo ! Ono je to rozdiel, keď človek hrá to čo mu niekto nakáže alebo to, čo miluje