Už dlhší čas premýšľam nad tým či si dať tunely, alebo nie Páčia sa mi ale neviem sa rozhodnúť či sú krajšie ako náušnice alebo či by sa mi hodili..Poraďte
@torpedo08 niekomu sa to paci, niekomu sa paci, ze sa to inym nepaci a preto si podla teba "rozjebavaju" usi. Myslim, ze predtym si ludia davali tunnely aby sa odlisi od ostatnych. Teraz je uz odliseny kazdy druhy.
Ale tak ľudia robia čudesné veci. Chcú sa podobať na kačice alebo majú namiesto tvárí deformovaná kusy mäsa, farbia si vlasy chemikáliami, prepichujú sa, nechajú sa dobrovoľne rezať....OMG
Mam spolužiakov čo to majú a mne sa to vôbec nepáči ešte jak si to dajú dole..... ako niektoré tie plugy či jak sa to volá vyzerajú dobre ale to sa dá kúpiť aj dajaký fake a nemusíš si tým ani rozmrdať uši..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
ale na fotkách vyzeráš tak žensky, dospelo, k tebe by sa mi viac hodili náušnice
budeš vyzerať.. zle.
@billy2112 už som raz mala 10 mm ale potom ma to prešlo, teraz som uvažovala nad 2 na obydve uši...aa neviem no
Ale tak ľudia robia čudesné veci. Chcú sa podobať na kačice alebo majú namiesto tvárí deformovaná kusy mäsa, farbia si vlasy chemikáliami, prepichujú sa, nechajú sa dobrovoľne rezať....OMG
Ale niekomu sa to páči
@spisovatel nj svet je divny
za nedlho sa dostanú do módy tie taniere do úst a skončili sme
a ja sa tesim ako si po novom roku roztiahnem z 12 na 14 konecne hihihi
keď váhaš, tak si tonedávaj.