náušnice sa mi nejako extra na chlapoch nepáčia, ale žeby mi to vadilo, to nie...
keď sa to jemu páči, prosím, mne je to úplne jedno (Ale zase, ak by mal mať chlap viac náušníc ako ja, to by mi vadilo )
@martinko550 príde mi to príliš zženštilé a nepáči sa mi to na chalanoch. keď to niekto chce, nech si to nosí, je mi to jedno, ale na mojom chalanovi by mi to asi vadilo
krúžok v jednom uchu alebo dva krúžky v pravom a ľavom sa mi nepáčia, ale viac na jednom uchu je v pohode (ak sa mu to hodí)
diamantíky sú otras v akomkoľvek množstve
tunely sa mi páčia, ak neprekračujú normálnu veľkosť ušného laloku
také tie hroty a rozťahováky sa mi páčia najviac
ak by bol zlatucky ako chalani zo zetsuen no tempest by mi voooooobec nevadilo, ale ani normalne mi to nevadi, ale moc sa mi nepacia tie typicke diamantiky a uz uplne sa mi obracia zaludok s tých hnusných velkých tunelov -iba moj nazor- a niektorym typom to moc nesedi, ale každého vec :d
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
49 komentov
ne, správny chlap by mal mať v každom uchu 3 náušnice.
Ja mam napr. 2 nausnice v jednom uchu
keď sa to jemu páči, prosím, mne je to úplne jedno (Ale zase, ak by mal mať chlap viac náušníc ako ja, to by mi vadilo )
ale strieborne male kruzky, om nom nom
alebo klasicke gulicky ako maju barbell-y, labrety
A také niečo píše muž?
Vtedy ide o notorického flákača.
a toto je teplé
diamantíky sú otras v akomkoľvek množstve
tunely sa mi páčia, ak neprekračujú normálnu veľkosť ušného laloku
také tie hroty a rozťahováky sa mi páčia najviac
ale ja som nehlasoval, že mi to vadí, nech si každý robí čo chce, kludne si daj náušnicu aj do nosa, mne to nevadí.
ale to neznamená, že sa mi to musí páčiť, nepáči sa mi to, ale napríklad tetovanie na ľuďoch sa mi ešte viac nepáči...
ale to neznamená, že mi to vadí...