Cafte chcem sa spytat ci je normalne ked chalan nosi taku malu nausnicku vid na mojom obrazku toto je asi otazka najme pre dievcata ci sa mi hodi a ci nie a chcem sa zadrzat tych sprostych pubertatskych odpovedi diky . No moja mama vravi ze to sa uz
a hodi sa mi to vobec lebo mame v robote natrieskali do hlavy ze je to staromodne ze to je pre teplych buzeranto tak nwm ci si to dat dole a dat daku inu nausnicu ale touto pokazit nic nemozes poradte pls diky
Nikdy som sa nikoho nepýtala či to chcem alebo nie. Jednoducho sa mi to páči a hotovo! A tak som aj dopadla... ale komu sa to nelíbi ať mi prdel políbi!!! Ak sa ti to páči, tak si to daj
vykasli sa na to co ti hovoria ostatny-ze vyzeras ako buzerant.Ked sa to tebe paci tak oni sa aj na hlavu mozu postavit ale nepomozu si Mas to dobre,ale mne osobne sa pacia vacsie nausnice,v tvare kosostvroca ale tak
vykasli sa na to co ti hovoria ostatny-ze vyzeras ako buzerant.Ked sa to tebe paci tak oni sa aj na hlavu mozu postavit ale nepomozu si Mas to dobre,ale mne osobne sa pacia vacsie nausnice,v tvare kosostvroca alebo tak
@mrloe hrali sme hru v škole, kde sme si museli zapametať čo má dotyčný na sebe .. išla spolužiačka samozrejme bol vybratý spolužiak a ona tak uvažuje "hmmm myslím, že gayovia ju majú na (pravom alebo lavom) uchu" už neviem, ktoré to bolo, ale trafila sa .. odvtedy ak dobre viem, si ju už radšej nedal
heh maj pici co hovoria ini ked sa ti to paci ...moze to byt ako aj pircing nato uz nemozu hovorit nic a jeto vybavené ..aj ja mam a co nic sice mam dlhe vlasy ale ajtak
po 1. mam ju na lavom a ja chcem aby ste mi vi daco poradili lebo toto som si musel dat ak som si to chcel dat prestreli tak mi poradte vi dake fajnove nausnice
tá naušnica je taká malá a nevýrazná že podla mňa nejako moc nemení tvoj vzhlad. podla mňa je takáto naušnica/percing či čo to je už staromódna. dnes sa dáva buď tunel alebo dačo také
Ale samozrejme že sa to nosí, je jedno či vyzerá ako taký diamantík alebo je to kruh či tunel kludne si daj aj 5,6, 10sať pokial si nedáš nejaké velké kruhy do obidvoch uší, alebo nejaké vysacie do obidvoch alebo nejaké klipsne do obidvoch tak je všetko okay
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
83 komentov
ak chceš počuť, že ti na pravom uchu sekne, opytaj sa uživatela @zajko30
proste nie, fuj, je to hnusné, na nikom, nikde a nikdy
na pravo to majú len tí...
daj si tú náušnicu, je to sexy teda podla mna
mláďa kuš, nesmieš všetko prezrádzať!.......filip
ale videla som už aj takých, čo mali dve! a bolo to otrasné
si robíš prdel?
a tá náušnica s motívom bmw je strašná ....
skús si dať tunel alebo ak si nechceš ucho rozťahovať tak si kúp falošný tunel ...
@zajko30
tože je uhorčík mal bolavu ritku uz vie aj jneikto iný