na internete koluju informacie( podla mna novinarske kacice ze na maj tohto roku ma blink naplanovane koncerty po amerike...dokonca daka kapela prehlasila ,ze s nimi planuje turne( ale zrejme je to od nich len marketingovi tah aby im vobec dakto doso
mne stačí AVA ,nový blink podla mňa už nebude to čo to bolo,predsa len doba pokročila..môj názor,ale Mirko s tým ine kafe máš pravdu a hádaj kdo tam ide?
áááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá ale nie viem o tom
to turné je fake ale ten koncert..no nechajme sa prekvapiť ale ak by to bola prvda tak by som milovala tento sveeett
viete ja som psychicko-fyzicky založená na blink
ja osobne uz asi ani nechcem aby sa dali dokopy...ked som bol mladsi som ich zral , ale teraz ak by sa dali dokopy a zas by robili same hovadiny jak za mlada tak by mi to prislo take divne sak uz maju 30 ...radsej nech tom zostane v AVE a muzikantsky by sa uz tiez nezhodli sak tom prehlasil ze pocuva coldplay, radiohead a u2 dokonca by s nimi chcel mat turne :....kokos ist na koncert AvA a coldplay sak by ma slahlo od stastia
mno tiez som nieco zacul ze sa snazia nieco rozbehnut, respektive ze sa umudrili a hranicna zivotna situacia ich "prinutila" nieco oz sebou robit, pretoze si myslim ako osm tak pocuval +44 aj AvA tak sice dobre dalo sa to ale na blink to rozhodne nema [moj osobny nazor]
bláznit sa už urcite nebudu, no aj tak mohol byť blink stále a zlepšovať sa...prečo sa rozpadli?...a keby sa dalo znovu dokopy co nepredpokladám ...tak by uz urcite nehrali len tri akordy..boli by omnoho skusenejší, a blink by sa zlepšoval
takže aj keby sa dali dokopy, už by to bolo omnoho lepšie..a nie, že blink je späť a teraz bude Tom hrať zas len tri akordy, už je skuseny..robil by to čo vie
dufam, že ste pochopili
Ja hram na gitare a nepoznam jedinu tazku pesnicku od blinku. Mozno tie starsie ako Touchdown boy atd. Ale inak neviem vobec co tazke na tom vidis. Ak sa ti zda v blinku tazka gitara, co by si robil pri AVA? Neuhral by si ani jeden riff.
@12 zbytocne nesnivaj, aby si nebola sklamana Tom sa venuje hudbe nieco cez 15 rokov, myslis si, ze nebol skuseny aj ked bol v blinku?
som nepovedal ze je to tazke......len to ze oni hraju dost rychlu hudbu a to robi dakedy trocha problemy...ale cvikom sa to dostane do ruky a uz sa to da
možnéé je už všetko... nepredpokladám to v blízkej buducnosti, ale tak peniažky ich raz možno donútia minimálne nejaký ten koncert spraviť A čo sa týka Iné Kafe, nehľadajte v tom charitu (zmluvné podmienky sú niekedy kruté.. až tak že vás donútia odohrať dva koncerty a natočiť DV slight_smile:
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
to turné je fake ale ten koncert..no nechajme sa prekvapiť ale ak by to bola prvda tak by som milovala tento sveeett
viete ja som psychicko-fyzicky založená na blink
a su dobrý...
takže aj keby sa dali dokopy, už by to bolo omnoho lepšie..a nie, že blink je späť a teraz bude Tom hrať zas len tri akordy, už je skuseny..robil by to čo vie
dufam, že ste pochopili
@12 zbytocne nesnivaj, aby si nebola sklamana Tom sa venuje hudbe nieco cez 15 rokov, myslis si, ze nebol skuseny aj ked bol v blinku?
Btw pre toto sa rozpadli: