Je to suzkova triedy. aj tak tam bdudu sokro vsetky polovicky sediet. ja by som vylucil s tohoto partnerov a nechal to iba na triedu a na nikoho ineho. Zabavat by sa mali ak tak rodicia profaci a spoluziaci.
Vsak mas aj spoluziakov nie? Ale mas mas ja viem.
Takze sa mozes zabavat aj s nimi.
Napr ja sa zabavat nebudem asik. ja na to chut nemam ani som k tomu nebol dako moc vedeny zabava a tanec a take vecicky. No ktovie ako to dopadne
A ja partnerku nemam. moja pratnerka bude Relax - dzus pomarancovi si asi zoberem a potom JoJo a buem sa tam hrat. len tak sediet za 3000 Sk no nie dobre?
Ako mozes povedat, ze svojho chalana lubis, sak ty dievca zlate myslis stale iba na seba. Nic v zlom, ale ver tomu, ze ked vkuse kecas stuzkovej a pod, tvojho milacika to uz urcite nudi. Preto tak reagoval. Ty by si sa citila dobre, keby si tm bola s niekym inym a on by bol doma?
my sme sa v triede vynimocne poparovali koli stuzkovej...ale s pomerom 6 dievcat 20 chalanov....no tak si chlapci dovliekli priatelky,sestry,sesternice...whatever....aj tak sme sa bavili vsetci spolu...jaaaj to bolo tak davno
moj frajer sa sonmou nenudi.. a bavi ho pocuvat ma asi by somnou nebol keby to tak nebolo tak prosimta netrep picoviny ked o tom nevies pytala som sa len na nazor na stuzkovu nie na nazor ci mi snim dovolois chodit zlato
Nemyslim len na seba keby som myslela len na seba tak mi je to jedno a zavolam si niekho ineho nie? kaca sprosta
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
Vsak mas aj spoluziakov nie? Ale mas mas ja viem.
Takze sa mozes zabavat aj s nimi.
Napr ja sa zabavat nebudem asik. ja na to chut nemam ani som k tomu nebol dako moc vedeny zabava a tanec a take vecicky. No ktovie ako to dopadne
A netvar sa ze nesi moj spoluziak bo bitka bude
A ja partnerku nemam. moja pratnerka bude Relax - dzus pomarancovi si asi zoberem a potom JoJo a buem sa tam hrat. len tak sediet za 3000 Sk no nie dobre?
aaaa 2500 ked uz tak xe xe
a klud medzi sebou lebo vas budem musiet rozsadit a sednem si medzi vas
ale keby si si sadla medzi nas tak by ti nesiel potom net ( nepríjemné )
Som zvedavy. kto sa tu este vyjadri okrem Vas a mna . Ale predpokladam, ze to nebude urcite prijemne
moj frajer sa sonmou nenudi.. a bavi ho pocuvat ma asi by somnou nebol keby to tak nebolo tak prosimta netrep picoviny ked o tom nevies pytala som sa len na nazor na stuzkovu nie na nazor ci mi snim dovolois chodit zlato
Nemyslim len na seba keby som myslela len na seba tak mi je to jedno a zavolam si niekho ineho nie? kaca sprosta