@chris97 teraz je armáda EU v rozklade, všetci sa spoliehaju na USA, ale ak by prišiel nejaký konflikt kde by sa ukázala slabosť Europy, tak by sa EU možno spamätala a uvedomila si ze sa musí vedieť aj sama ubrániť....
@warhawk No ale zatiaľ povinná vojenská služba na Slovensku nebude, vraj by to bolo zbytočné míňanie peňazí. Ale zase zmenili, že profesionálny vojak nemusí ísť do dôchodku ale môže ostať naďalej v službe ak bude chcieť.
@warhawk keby bola povinná vojenská služba tak prijmem občianstvo prvej krajiny ktorá mi ho dá a je bez vojenskej služby, pretože nejde len o absolvovanie výcviku, ide skôr o prípad keď ťa povolajú, niesom ochotný biť sa kvôli chamtivosti a nenažranosti niekoho, kto by aj tak celý čas len sedel na riti niekde zašitý.
Ja by som aj bol za obnovenie PVS, chýba to. Dnešné decká sa nemajú kde vybúriť a potom je to tak, ako to je. Tam by sa naučili poriadku veľmi rýchlo. Aj povinnú službu pre ženy by som schvaľoval, aj im by sa to zišlo.
Milujem vás všetkých, čo tu hovoríte, že chcete povinnú vojenskú službu, lebo mládež sa nevie správať, pričom vy sami ste ju nezažili. Skôr ako začneme kydať na mladých, uvedomme si, kto ich vychoval.
dakedy som tvrdila, že by som ju zaviedla. hovorím ale nie. aby si tam nejakí babráci, ktorí v živote nič nedosiahli, hladkali svoje ego...
okrem toho, bez ohľadu teraz na generáciu mladých chalanov, koľko chlapov PVS zažilo a sú oveľa neschopnejší ako dnešní mladí. a to vidím v reále okolo seba.
hej jasné, jasné... povinná vojenská služba, je to hlavne z iniciatívy žien: hovoríte, že chlapci sú bábovky a nevedia sa správať... a že tam by z nich spravili tvrdých chlapov a bla bla bla... ženám by sa to páčilo, že ale ak by raz nastal SKUTOČNÝ vojenský konflikt, a do domu by vám prišli vojaci a vystrielali by vám rodinu.... ešte stále by sa vám páčili tí tvrdí chlapi ?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
"Nó nožé, staré granátý, vojáčký"
Jasne že je to nejaká reklama na niečo, alebo video len tak zahrané.
Ale riadne psycho že? .
PRESNE dobre povedané: "uvedomme si, kto ich vychoval. "
okrem toho, bez ohľadu teraz na generáciu mladých chalanov, koľko chlapov PVS zažilo a sú oveľa neschopnejší ako dnešní mladí. a to vidím v reále okolo seba.
@Osea @igorv ved mozete ist dobrovolne a potom pochopis preco PVS je nezmysel, ale to je nadlho.