Zdravím ,prosím vás bol z vás niekto v leopoldovskom väzená na návšteve ? Ako to tam prebieha ,niako vás tam kontrolovali a boli ste za tým "sklíčkom" alebo v niakej miestnosti zo stolom (a ako to tam vyzeralo ) Dakujem za odpoved.
Bol som ..Ten dotyčný ti musí poslať navštívenku že ťa chce vidieť ..Prídeš tam ..povieš že si prišla navštíviť toho týpka čo ťa pozval ..
dáš občiansky ..svoje osobné veci všetky si uložíš do takej skrinky ..a v sprievode poliša ťa odvedú k väzňovi ..A niekedy je to buď štýl "jedálňa" ..že normálne veľký priestor zo stolmi ..ale niekedy iba dve stoličko oproti sebe a to klasické okienko s telefónom ..
to záleží aj podľa toho stupňa odsúdenia dotyčného ..
@savu dakujem za odpoved ,navšívenku mam no niekto som započula aj ,že to može byť v niakej strašne malej miestnosti z jedným stolom a 2 stoličkami a ževraj sa tam poriadne nedá dýchať a ja mám klaustrofobiu tak neviem ako to bude somnou ...
ja som bol raz v justicaku. Prides na cas navstevnych hodin. Vyberies vsetky veci do skrinky od ktorej dostanes klucik, prejdes detektorom, este ta presacuju a ides do miestnosti, kde su kabinky so sklami a telefonmi. Tym, ze tam je mrte ludi prd pocujes, ale da sa, ked po sebe kricite. Myslim, ze v leopoldove to bude fungovat obdobne.
@flyinbirdie bola som a nie raz. proste prides v den d na navstevu s navstivenkou v ruke, budes stat vonku pred basou lebo to ide na etapy - podla casu alebo casoveho sklzu ako to vypali, potom si pozbieraju obciansky s navstivenkou, potom vas pustia dovnutra kde si do skrinky vsetko odlozis ako telefony etc, prejdes cez nose nose nose dveri ktore sa za tebou bduu zatvarat, prejdete na nadvorie kde na seba budete cela skupina cakat, a pootoom pojdete do budovy kde su nasvtevy. ony vam povedia do ktorej miestnosti mate ist ze kto je v nej tam prides a bud dotycni tam uz budu, alebo este len pridu. mate tusim dve hoidny cisteho casu a pak paaa. staci tolko? ale toto bola nasvteva 3 NVS, neviem ako to je v 2.
@flyinbirdie takto - dvojka a trojka co som ja chodila mavali stretnutia v tej skole byvalej - to su normalne triedy s lavicami kde mas stolicky a sedite si tam a okolo vas dost dalsich ludi. cize teoreticky sukromie mate lebo kazdy okolo na vas jebe, je tam aj dozorca ale ten len kuka ci je vsetko ok a popripade si cita noviny ci vyplna papiere za katedrou . cize miestnost je velka dost, ziadne klaustrofoben pocity by si mat nemala. kolkatka NVS to je co mas ty? a zmestite sa urcite. oni to maju vyratane lebo zas nemoze byt v jednej miestnosti vela ludi keby nahodou nieco este taka jedna perlicka - ked pojdes po tom nadvori a budu tam po tebe vypiskovat vazni a pokrikovat tak to ignoruj, nemaju co ine na robote.
@flyinbirdie mhm mozno trochu stiesnene pocity budes mat ked budes prechadzat na to nadvorie, kedze musis vliezt do malej miestnosti (ale zamrezovana, presklena) cez dvere jedny, tie sa musia zavriet a az potom mozes otvorit dalsie - ale to je len par sekund to zvladnes.
@marttina noo s dotyčným som sa nepísala posledny týždeň tak neviem či už mal súd alebo čo ,ale písal mi ,že mu príde niekto uzavriet spis alebo co ..a iba to viem že je v nakom priečinku 7 inak nič .No ved uvidíme a díky ešte raz !
dobry den. vedel by mi niekto pomoct? bol uz niekto na navsteve vo vazeni v trnave v hrnciarovciach? potrebovala by som informacie, pls... kto my vie pomoct, prosim nech zareaguje
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
dáš občiansky ..svoje osobné veci všetky si uložíš do takej skrinky ..a v sprievode poliša ťa odvedú k väzňovi ..A niekedy je to buď štýl "jedálňa" ..že normálne veľký priestor zo stolmi ..ale niekedy iba dve stoličko oproti sebe a to klasické okienko s telefónom ..
to záleží aj podľa toho stupňa odsúdenia dotyčného ..
Ale myslím že ak by si tých fízlov oboznámila s tvojou klaustrofóbiu tak by ťa pustili do niečoho väčšieho určite ..
drzim palce.
Ja tam idem ešte z 2 ludmi tak dúfam,že budem s tým dotyčným aj chvíľku osamote a že sa tam zmestíme heh
Hm no dufam,že stoho nebudem mať niaku traumu ja moc nie som na takéto veci . A ešte ked budú pískať ..to bude zážitok
prvy krat je to dost stresujuce, lebo nevies co a ako, ale to sa spravi. kazdopadne vela stastia zelam