Ako ja chodím keď ma kamoška zatiahne, ale aj to vyzerá tak, že si sadnem na stacionárny bicykel, dám MP3 do uší, čítam Virginiu Woolf alebo keď sa mi fakt nechce tak si idem každých 5 minút zapáliť
Mnoo chodim mam trening 2 1 2 2 to ej 2dni poslika 1 den volno 2dni posilka a 2dni volno disappointed:ked je volno cvičím brucho)
Cvičim už polroka ruka 45cm v klude 37 vážim 92kg.... momentálne objemujem mojim cielom je dokonca roka mat biceps napnuty 50cm a uvolnenú ruku (respektive vystretu minimalne 40cm) Potom sa zacne rysovať Som naturálny neberem ani proteinovy nápoj iba to čo mama doma uvarý ... V septembri je sútaž naturálnych kulturistov Tak hádam sa umiesnim niekde Od septembra cem začať chodiť na AIkido ....
Inak ludia pekne sa da teraz v posilke sledovať tých mladých chalanov čo tam dojdu ...a si myslia že do letných prázdnin sa nabuchajú potom to vecsinou konči tak ze ich tam po 2 týždnoch už nevidím Alebo su aj taký extremisti co sa nasipúa napichaju steroidiky.... su nabuchany a na biceps jednorucka 12kilo
Baby vam cez leto fitko neni ani treba v zime pochopím
3den - plecia ,trapes,nohy (to iste) nudný den fest
plus robím superserie na biceps a prsia (tlaky)
Biceps - jednorucky 20kg spravím 10 opakovani a mam nachystanu cinku velku nanej 35-40 kilo a do mrtva ....zaroven mi kolega isti cinku ..... Fest makacka
Toiste tlaky 25 kilova jednorucka 10 opakovaní a 50kilová velka cinka na dotlacenie ....
Objemovka nehorázna Vždy robte na konci treningu maximalne na partiu raz za týžden
@v3nty drzim palce, takych co do seba nepchaju hovadiny uz dajak casto nevidim, kazdy by aspon nejaky gainer, alebo ciste proteiny do seba daval... uz to je pol roka, co som pre zranenie nemohol skoro nic cvicit.. taze zase od zaciatku v podstate idem.. ach jaj
Asi mam aj nato geny, foter v zivote necvičil a je celkom korba,nebohý starky z matkinej strany boxerista Zas nadruhu stranu davam strasne vela penazi do žradla, možno by som aj niečo bral ale nadruhej strane matka nedovolí že je to chemia že too kazí pečen takže mi nato love nedá .... (ked som bol este krpec som mal nejake problémi s pečenov takže ju chápem)
@22 45 cm ruku? ti jebe ty si rád ak máš 40, 45 vyzerá trošku inač hhhh a ak chceš isť na suťaž tak by si mal trošku viac zabrať lebo ťa tam ani nepustia.....
@24 never nejdem sa hádať ... idem na silu nie sa predvádzať na podiu 65% svojej váhy na opakovania , maximalny výtlak, biceps velka cinka (pevne lakte oprete o stenu) a este zhyby
@v3nty no ja mam odmakané 7 rokov v posilke ale hento sa mi nezdá ale možno si fakt genetický zázrak tyson v 16 benchol cez 150 tak už sa nečudujem ničomu......
neviem max som neskušal ešte ale na serie a opakovania 77 normal 80 s pomocou sice je pravda že som si to meral snurkou a prirovnal o pravitko tak bude to okolo 45
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
all: chodievam 3 krat tyzdenne...
Cvičim už polroka ruka 45cm v klude 37 vážim 92kg.... momentálne objemujem mojim cielom je dokonca roka mat biceps napnuty 50cm a uvolnenú ruku (respektive vystretu minimalne 40cm) Potom sa zacne rysovať Som naturálny neberem ani proteinovy nápoj iba to čo mama doma uvarý ... V septembri je sútaž naturálnych kulturistov Tak hádam sa umiesnim niekde Od septembra cem začať chodiť na AIkido ....
Mam nejake fotky v albume
Baby vam cez leto fitko neni ani treba v zime pochopím
Inak teraz mma hustý plán
1den - biceps triceps (4série 6-7 opakovani + 30sekundové prestávky) > zaberacka fest
2den -prsia ,chrbát ( 4série 6-7 opakovaní +30sekund prestavky)
3den - plecia ,trapes,nohy (to iste) nudný den fest
plus robím superserie na biceps a prsia (tlaky)
Biceps - jednorucky 20kg spravím 10 opakovani a mam nachystanu cinku velku nanej 35-40 kilo a do mrtva ....zaroven mi kolega isti cinku ..... Fest makacka
Toiste tlaky 25 kilova jednorucka 10 opakovaní a 50kilová velka cinka na dotlacenie ....
Objemovka nehorázna Vždy robte na konci treningu maximalne na partiu raz za týžden
Asi mam aj nato geny, foter v zivote necvičil a je celkom korba,nebohý starky z matkinej strany boxerista Zas nadruhu stranu davam strasne vela penazi do žradla, možno by som aj niečo bral ale nadruhej strane matka nedovolí že je to chemia že too kazí pečen takže mi nato love nedá .... (ked som bol este krpec som mal nejake problémi s pečenov takže ju chápem)
Inak raz som skusil proteinový napoj tam v posilke, som sa sneho dosral potom som už neskúšal
tuším