Ľudia zaujíma ma jedna vec.Počuli ste o tomto hnutí?Poznáte ho?Alebo ste boli/ste vari aj vy jeho členmi?A to hlavne existuje este vôbec ked v r.2005 bolo zrušené?
@antifunebracka podľa toho čo som počul a zistil si o nich tak sú to ľudia ktorí sa tvária ako kresťania,ale podliehajú jednému „vodcovi”,ktorý im vraj prikazuje ako sa majú ženy obliekať aby neprovokovali chlapov,koľko mozu mať deti,aké veci si mozu kúpiť do domácnosti a tiež nemôžu mať vraj TV,je toho ale oveľa viac čo nemôžu...choré podľa mňa...
U nas po dedine chodievala nejaka rodina a tiez sa snazili lakat ludi. Najtrapnejsie bolo,ze vsade za sebou vlacili svoju malu dceru. Pripadalo mi to take trapne... akoze aby ukazali, ze oni su cistota ducha a to decko to malo zvyraznit
myzu252010 ja som o tom nie len počula, ale moja mama je nazarétka...nie je to nijaké sekta, máš pravdu, ženy musia mať sukne a šaty, ale vôbec im nerozkazujú koľko majú mať detí ani nič podobné...podľa mňa je to najprísnejšia viera, pretože sa do nej dostanú ľudia po veľmi dlhom čase....viac tu rozpisovať nejdem...A tiež na čo TI TO JE ????????
@daffy123 tak to s tými detmi som čítal na jednom blog-u a písal to údajne človek ktorý kedysi bol clenov tohto nazvyme to spolku...no a načo mi to je?lebo isté osoby ktoré pozná moja priateľka sú v tomto „spolku”a rozprávala mi o tých ich „uzasnych”pravidlách...
nic horsie ako cirkev byt nemoze !!! tym ze siri a kaze tmarstvo a ze prepisala celu bibliu podla seba pricom v nej zamlcala dolezite slova , ked slovo elohim nahradila slovom boh , znaci o tom ze cirkev si uz nezasluzi dalsie napredovanie, ludia zobudte sa v skutocnosti ziadny vsemohuci boh ako nas to cirkev uci neexistuje!! existuju iba vyspelejsie civilizacie ktore pouzivaju inteligentne pocitace k zivotu ,cize mimozenstania, ludia si v minulosit vdaka vysokej technologie mimozenstanov , pre vtedajsich ludi uplne nepohopitelnou urobili s nich bohov , viac na www.rael.org
@stalingrad1000 prepacte to co som napisal , urobil som chybu ja viem a mrzi ma to !! uz sa to viac nestane !§ cirkev urobila vela dobreho a hlavne sirila laska a nenasilie a preto jej patri velka vdaka
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov