Ahojte. Neviete niekto ako sa robí domáca nažehľovačka? Mám nažehľovaci papier. Vytlačili sme naň atramentovou tlačiarňou obrázok a nažehlili. Presne podľa návodu, ale ostalo to prilepené a papier sa nedal odstrániť. Nevieme, kde robíme chybu. Ak ste to n
@n0win0u to bolo prudko inteligentné, lebo neviem normálnu nažehľovačku nažehliť Pýtala som sa na urobenú, nie kúpenú. A ako som písala, urobila som všetko podľa návodu, ale ď
ako ma niekto vediet, ako sa ma TVOJA nazehlovacka nazehlovat ? pravdepodobne by som siel podla navodu ako u obycajnej kupenej nazehlovacky. toto bol zase prudko inteligentny predpoklad z tvojej strany O_o takze ti zrejme malokto poradi.
inak predpokladam, ze nazehlovaci papier si nevyrabala tiez, takze postup by mal byt pomerne rovnaky, da sa predpokladat, ze tlac atramentom to nejako nepokazi, aj ked valec moze narusit spojenie. treba skusit laserovu tlaciaren, ale netusim fakt, nikdy som nenazehloval ani bezne nazehlovacky
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
inak predpokladam, ze nazehlovaci papier si nevyrabala tiez, takze postup by mal byt pomerne rovnaky, da sa predpokladat, ze tlac atramentom to nejako nepokazi, aj ked valec moze narusit spojenie. treba skusit laserovu tlaciaren, ale netusim fakt, nikdy som nenazehloval ani bezne nazehlovacky
možno skús vyskúšať lasérovú tlačiareň...