Už dávno som rozmýšľala, ako ľudia, ktorí rozbiehajú obchody s oblečením, vyrábajú svoje veci. Myslím tým najmä tričká - ako dosiahnem "prvotriednu" kvalitu? Je nažehľovanie to, čo hľadám? Už som skúšala firmy, ktoré tlačia na tričká, ale z vlastnej skúse
@hoperpohroma no jo biznis .. no stranku ma vellas.sk ale on to zvykne robit tak ze niekto pride do firmy a vybavi si navrh atd atd... ci to aj posiela veru naozaj ,ze teraz neviem to by som sa ho musela opytat a moc tam nema tych ukazoch na tie tricka.. ale mne ich robil uz dost, aj kamaratom a nik sa este nstazoval a podla to robi aj prilis lacno
Tlač závisí dosť na kvalite toho obrázku samotného, nie? Ale myslím, že nažeľovanie nie je tak obtiažne spraviť dobre, ak máš kvalitnú textíliu. Hoci hrozí, že sa to časom začne odlupovať, ale veď si to preši, ak sa toho bojíš .
@hoperpohroma u nas potlacaju tricka napr. vo FaxCopy, s trickom to vyjde (farebny obrazok taky klasicky cez hrud) nejak okolo 12-13 EUR. Ale mozes si doniest vlastne trickom vtedy to je samozrejme ovea nizsia suma.
Ja som skusala uz asi 3 typy nazehlovacich papierov, kvalitne, vytlacene na kvalitnej tlaciarni, nazehlene podla navodu a vysledok nikdy nebol nijak ohurujuci, parkrat som sa tak nastvala, lebo mi to cele tricko znicilo. A tie co sa mi podarili, zacali po case blednut, co sa pri sietotlaci nestava.
Tak som si povedala /po naslednej skusenosti s FaxCopy/, ze sa nebudem s tym serinkat a budem si davat potlacat tricka profikom a ziadne nazehlovacie somariny si kupovat nebudem.
Mozno ini ludia maju ine skusenosti s nazehlovacim papierom, ja uz nebudem riskovat.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
su dobre?
@rischo do it yourself
@1 Jednou si nie som istá, inak snáď áno .
vysivat? to neeeeeeeeeeeee ja chcem normalne obrazky
tak čiarky ani ja nejak moc neriešim... iba ak sa na to niekto opýta
ale také vyšívané veci by si podľa mňa mohla celkom draho predávať...
ty čo chceš vyšiť? ja ti vyšijem... ale nebude to pekné ale... krása je relatívna
ja si zase viem celkom živo predstaviť istý typ ľudí, ktorý by sa o to potrhal viď sashe.sk a pod.
Ja som skusala uz asi 3 typy nazehlovacich papierov, kvalitne, vytlacene na kvalitnej tlaciarni, nazehlene podla navodu a vysledok nikdy nebol nijak ohurujuci, parkrat som sa tak nastvala, lebo mi to cele tricko znicilo. A tie co sa mi podarili, zacali po case blednut, co sa pri sietotlaci nestava.
Tak som si povedala /po naslednej skusenosti s FaxCopy/, ze sa nebudem s tym serinkat a budem si davat potlacat tricka profikom a ziadne nazehlovacie somariny si kupovat nebudem.
Mozno ini ludia maju ine skusenosti s nazehlovacim papierom, ja uz nebudem riskovat.