Očividne si sa snažil o minimalistickú stránku. Napriek tomu si tam drbol logo ktoré ale vôbec nie je jednoduché a nesúvisí s minimalizmom, takže už len prvé čo by som zmenil je to neminimalistické logo.
Písmo je pekné, ale sú to neuveriteľné kone, proste veľké to je, dopekla.
Formulár je sakramentsky škaredo široký, konský, velký.
V how_works.png si použil obrázky ktoré ku sebe vôbec nesedia. Mal by si mať všetko v jednom štýle. Navyše je to nepodarene resiznuté. Slideshow sa škaredo načíta, daj na začiatok opacity 0.
Všetko je tam také...veľké. Ja osobne by som pozmenila štýl písma a to hlavne kvôli tým mäkčeňom (vyzerá to...zle).Písmo a aj ten formulár je obrovský. Logo by som dala trochu menší a aj obrázok pod logom. Viac mi nenapadá....
@xauder nedával by som tam slideDown.. proste tam daj zo začiatku opacity 0 a potom fadeIn. A ak je to logo tvoje dielo, fakt by som ho dal prerobiť. A ešte by si mal zapracovať na tom how_works.png
@xauder Tu slideshow, hod celu do jedneho divu, ktory existuje stale, bez ohladu na nacitanie, aby to neskakalo ked to fadeIn()ne. A ta slideshow sa do toho divu nacita. chapes?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
ano, robil som ju ja. Aké chyby máš konkrétne na mysli?
Očividne si sa snažil o minimalistickú stránku. Napriek tomu si tam drbol logo ktoré ale vôbec nie je jednoduché a nesúvisí s minimalizmom, takže už len prvé čo by som zmenil je to neminimalistické logo.
Písmo je pekné, ale sú to neuveriteľné kone, proste veľké to je, dopekla.
Formulár je sakramentsky škaredo široký, konský, velký.
V how_works.png si použil obrázky ktoré ku sebe vôbec nesedia. Mal by si mať všetko v jednom štýle. Navyše je to nepodarene resiznuté. Slideshow sa škaredo načíta, daj na začiatok opacity 0.
Písmo som zmenšil. Slideshow sa zobrazí až po načítaní všetkých obrázkov.