Čaute,
chcel by som vás poprosiť či by ste si nenašli 2 minuty na vypočutie mojej amatérskej náhravky je to čisto spev bez doprovodu hudby tak sa vám to možno bude zdať divné
Rád by som vedel váš názor
Tak podľa môjho skromného názoru sa to dá vypočuť,nepíli to uši nejakou ostrou falošnosťou,ale či by si to mohol robiť aj profesionálne,to neviem. Trochu mi tam vadí ten plačlivý prízvuk,ale ja ho všeobecne nemám rád,ani u profi interpretov,čiže možno z odborného hľadiska nie je zlý,len nie pre môj vkus.
Podla mna pekne, ale chyba tam hudba takto je to fakt divne ale s hudbou to moze byt pohode. Nie je to falosne len ked ides do vyssich tonov tak treba aj hlasnejsie nie len tensie ale dobre podla mna.
Nie som si celkom istý týmito hodnoteniami tu
Ale asi takto. Hlas máš fajn, ale myslím, že pracovať s ním veľmi nevieš. Nedokážeš očividne udržať tóninu a čím vyššie ideš tým viac to škrípe v ušiach.
Ako takto - je fajn si pýtať názor na fóre plnom laikov k tomu a hentomu a tešiť sa z pozitívnych ohlasov k niečomu o čom väčšina nevie ani základné minimum... Teda ak to nie je niečo čo plánuješ ako vrchol svojej "kariéry", ale keď už si sa očividne rozhodol spievať bez toho aby si sa so spevom ako takým pred tým oboznámil, bolo by lepšie podrobovať svoj um odbornejším názorom. Dostane sa ti možno tvrdej kritiky, ale aspoň spoznáš svoje neduhy čo je základ preto aby človek na sebe mohol začať skutočne pracovať.
@karlotiskot ďakujem no veď to mi je jasné, že s tým hlasom musím pracovať resp. niekto ma musí naučiť ako s ním pracovať...táto nahrávka aj ide do jednej súťaže len ešte predtým ako ju pošlem som chcel vedieť zopár názorov hoc aj od laikov či je to aspoň trochu počúvateľné a možno neskôr aj nejaká tá superstar ak bude možnosť
Farba hlasu nie je zlá ale ten ti je bohužial na nič, ked nevies intonovat a neudrzis sa v tonine. A tie toniny tam neboli len dve pri speve je rovnako dolezity sluch ako hlas . A ten ked raz človek nemá tak smola.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
a spev v poho.
Ale asi takto. Hlas máš fajn, ale myslím, že pracovať s ním veľmi nevieš. Nedokážeš očividne udržať tóninu a čím vyššie ideš tým viac to škrípe v ušiach.
Ako takto - je fajn si pýtať názor na fóre plnom laikov k tomu a hentomu a tešiť sa z pozitívnych ohlasov k niečomu o čom väčšina nevie ani základné minimum... Teda ak to nie je niečo čo plánuješ ako vrchol svojej "kariéry", ale keď už si sa očividne rozhodol spievať bez toho aby si sa so spevom ako takým pred tým oboznámil, bolo by lepšie podrobovať svoj um odbornejším názorom. Dostane sa ti možno tvrdej kritiky, ale aspoň spoznáš svoje neduhy čo je základ preto aby človek na sebe mohol začať skutočne pracovať.
pracuj na sebe..ono sa to dá zlepšovať