@wardog za to ze ked je chlap najebany sa mu nepostavi,tak nic nezmoze, neznamena, ze len baby su tie prasce aj ked priznavam sa, ze my to len vieme priadne skryvat
ale to s tym charakterom je pravda veru..ze sa vtedy ukaze
dievča sa môže opiť a byť nadržané... na tom nie je nič... ak sa bez zábran potom vyspí s nejakým cudzím (rozumej nie svojím) chalanom, len pretože je nadržaná, je to prepáčtemizavýraz kurva. nemám viac čo dodať
A k pointe - keď sa chcú kurviť, je to ich vec. Sama sa strápni, na druhý deň sa bude hanbiť ako pes, ak jej zámer vyjde tak bude utekať do lekárne po tabletku "po" alebo aj nie, ak si nebude pamätať, čo sa stalo
A ak sa chce s tým vytiahnuť pred nejakým chalanom... nuž, chlapec aspoň zistí, na čom je
noo niektore baby su nadrzane aj bez pozitia alkoholu heh takze neviem vyjadrit svoj nazor na tieto individua ale tak jednoznacne je to ich vec ze co kedy s kym a preco robia...
niektoré také pipky nechápem...ako chápem ze keď sme boli "opekať" tak kamoške jeden chalan zobral podprsenku ale nedobrovolne! Ale čo dakedy vídam jak sa tam na nich liepnaju po jednom poldecaku no Ja som rada že keď som v chlaste tak som mimoriadne cudná xD(mám pocit že aj viac ako za triezva a idem sa biť z každým koho zbadám... ale takéto pipky? dať nálepku na čelo a odpratať do madarska
chalani aky moralisti ale ked sa chachara ponukne uz by ste pchali he...
no hej aj mne sa to stalo ked som bola napita ze ma daval a to som take picoviny pocas toho vykrikovala, ze sa ani on, ani ja sme sa nemohli spravit radsej sa zasmejem ako si zasukam ked som ozrata
moc som nepochopila tu polku osadenstva, co sem pise veci ako:
"Ved a co je na tom, ked chcu byt kurvy nech s tym aj ziju"
"ja byť babou tak sa hambím"
"ak sa bez zábran potom vyspí s nejakým cudzím (rozumej nie svojím) chalanom, len pretože je nadržaná, je to prepáčtemizavýraz kurva"
"keď sa chcú kurviť, je to ich vec. Sama sa strápni, na druhý deň sa bude hanbiť ako pes, ak jej zámer vyjde tak bude utekať do lekárne po tabletku "po" alebo aj nie, ak si nebude pamätať, čo sa stalo"
nemam proti nim nic ich zivot ale s takou by som si nikdy nic nezacinal tie co fajcia a piju su u mna naspodu v zensom rebricku aj ked zabava s nimi moze byt,ale ako vravim..nic by som s nimi nemal
no a este k tomu..preco?lebo tieto dievcata nemaju ziadnu cest..ziadnu uctu k sebe samej ..su to len handry sice niektore jebave handry ale stale handry
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
45 komentov
som za chlastanie ale s rozumom..=D
ale chodit by som s takou urcite nechodil
ale to s tym charakterom je pravda veru..ze sa vtedy ukaze
Je to POŽILI.
A k pointe - keď sa chcú kurviť, je to ich vec. Sama sa strápni, na druhý deň sa bude hanbiť ako pes, ak jej zámer vyjde tak bude utekať do lekárne po tabletku "po" alebo aj nie, ak si nebude pamätať, čo sa stalo
A ak sa chce s tým vytiahnuť pred nejakým chalanom... nuž, chlapec aspoň zistí, na čom je
celá tá vaša logika sprostá... niektorí chlapi sú také isté kurvy a nikto ich nerieši tak o čom je teda toto?
Prečo by mi to malo vadiť? By som bol čudný keby mi to vadilo...
"Všetky ženy sú kurvy, okrem našich matiek...no aj tie sú ženy"
aj ja vypijem jeden rum a už ma svrbí d´artagnan
a k tej hlavnej otázke...noo šak nech dojdú ja sa nebránim
ale zas je pravda že baby málokedy chcú nezáväzný sex ak nie sú opité
no hej aj mne sa to stalo ked som bola napita ze ma daval a to som take picoviny pocas toho vykrikovala, ze sa ani on, ani ja sme sa nemohli spravit radsej sa zasmejem ako si zasukam ked som ozrata
"Ved a co je na tom, ked chcu byt kurvy nech s tym aj ziju"
"ja byť babou tak sa hambím"
"ak sa bez zábran potom vyspí s nejakým cudzím (rozumej nie svojím) chalanom, len pretože je nadržaná, je to prepáčtemizavýraz kurva"
"keď sa chcú kurviť, je to ich vec. Sama sa strápni, na druhý deň sa bude hanbiť ako pes, ak jej zámer vyjde tak bude utekať do lekárne po tabletku "po" alebo aj nie, ak si nebude pamätať, čo sa stalo"
"neviem vyjadrit svoj nazor na tieto individua"
ANO?! mam chut teraz dost nadavat na niekoho..