iste ale je nieco ine ked sa muz spyta zeny ci si chce dat len tak nezavazny sexik a ona to prijme to je podla mna ok... a nieco ine ked sa ten chlap hovori nieco ine a pritom chce ozaj len ten sex
zabudate na dalsiu moznost... ked chlap namota nejaku babenu, ona sa do neho zalubi a on od nej zacne ziadat sex??? no chudinka, mozno ani nechce, ale da mu lebo ho lubi mne sa to par krat stalo ked som bola mladsia... dnes by som tych dvoch ani neoplula, chudaci debilni kokotni by som ich dokopala a hlavne do guuul... ze pojebali naivnu babu
Tak vseliaki su ludia. Ale poznam aj takych, co im nejde len o to, lebo je vela krajsieho co mozu prezit s osobou ku ktorej nieco citia.
Inak zamyslate sa tu len nad chalanmi, a kritizujete ich baby, a zamysleli ste sa nad tym, ze vy ste take iste, o vas sa tak nerozprava, ale su aj baby ktorym ide len o sex a nic viac, tak zase sa budem opakovat mozno ale 100 ludi, 100 chuti
dominic ale ty poznas chalana ktory by si nezasexoval ked ho o to baba otvorene poziada ? mozno preto sa o babach nic take nehovori oni nepotrebuju obkluky a pretvarky aby nas dostali do postele iste neplati to na uplne vsetkich chalanov ale na vacsinu urcite hej
tak vsetci tu odsudzuju chalanov ze im ide len o sex...a je tu tusim len jeden nazor ze aj babe moze ist len o to jedno...ako mojej byvalej...hmm som sa namotal a ze ak sa s nou nevyspim nemam ju rad (tak co som mal ked som junecel stratit...no potom som nabral hrdost a poslal ju kade lahsie...ted som si mohol v poho sukat kolko by sa mi zacelo...ale na co ked to bola len kurwa co ma podwadzala a islo jej len o sex?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
muži kt ide iba o sex majú podla mna ten sex len s babami čo im ide tiež o ten sex..prečo by inak liezli s nimi do postele ked chcu niečo viac,hm?
ak žena chce mat plnohodnotný vztah,bude si hladat tiež takého chalana..
Inak zamyslate sa tu len nad chalanmi, a kritizujete ich baby, a zamysleli ste sa nad tym, ze vy ste take iste, o vas sa tak nerozprava, ale su aj baby ktorym ide len o sex a nic viac, tak zase sa budem opakovat mozno ale 100 ludi, 100 chuti
O tomto furt hovorim, ze mate v hlave piliny, keby ste mali rozum, nieco take sa nestane..