@mielikki ...ale nerozsiruj tu taketo klebety, lebo este poniektori tomu uveria a zacnu sa sirit famy, ze metlaci su uz tak vymleti, ze miesto piva popijaju svoj moc
a okrem toho, kto povedal, že Urine metalisti budú piť svoj moč? Možno budú len vo voľnom čase cikať na cieľ... v podobe plagátu nejakej Lady Gaga alebo tak
no ty si to nepovedala, ale vsetci si to domyslia, lebo podla nich su metalisti spinave prasce, ktore ked su schopne growlovvat do mikrofonu, su schopne vsetkeho ...ale vyborne si to tu vysvetlila. cakam, kedy sem pridu nejaki šusteri a obuju sa do nas
ako tak pozerám, tak som asi urine metalista... ja som už doslova ošťal plagát Lady Gaga...
...asi by som mal predsa obmedziť alkohol, posledné dni som nejaký rozbehnutý. A metal je fajn, metal je pre intelektov, metal je pre vzdelaných, vedecky dokázané
(teda si len ďalej počúvajde komerčné sračičky detičky, ľudia si dajú metal )
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
A metal počúvam pomerne dosť dlho na to, aby som si všimla, ak by tam niekto šťal a nič...
To je nejaký nový subžáner? Urine Metal?
a okrem toho, kto povedal, že Urine metalisti budú piť svoj moč? Možno budú len vo voľnom čase cikať na cieľ... v podobe plagátu nejakej Lady Gaga alebo tak
no ty si to nepovedala, ale vsetci si to domyslia, lebo podla nich su metalisti spinave prasce, ktore ked su schopne growlovvat do mikrofonu, su schopne vsetkeho ...ale vyborne si to tu vysvetlila. cakam, kedy sem pridu nejaki šusteri a obuju sa do nas
...asi by som mal predsa obmedziť alkohol, posledné dni som nejaký rozbehnutý. A metal je fajn, metal je pre intelektov, metal je pre vzdelaných, vedecky dokázané
(teda si len ďalej počúvajde komerčné sračičky detičky, ľudia si dajú metal )
tun tun tun ,.. tu tun - tun -tun
nveivm ----- i try itry try
no co ked ju niekde budem pocut nazov si lahko zistim mam nato aplikaciu v mobile ale skoda ze ju neviem a dos to chodilo po radijach
Aha, veď ten podžáner bude mať isto podžáner feministic urine metal, s textami zameranými na problémy pri odbere moču
snáď si prečítajú aj ostatné komenáre a pochopia...
Sami Yusuf - Try Not To Cry
Jason Mraz - Try Try Try (asi najviac pasuje podla tvojho opisu)
PAUL MCCARTNEY - Try Not To Cry
Nelly Furtado - try
ine neviem ..