pomôžte mi pls vymyslieť názov pre kapelu nehrám tam ja, ale moj chalan a moji kamoši a zajtra vystupujú na našom vianočnom koncerte...zatím hrajú len prebraté veci napr. metallica, ine kafe, guns´n´roses etc.....helpnitee niečo peknééé
Seasons in the paradise, Shoot in the head, Born like a gorilla, Sometimes crazy, Shake your blood, Face to face, Because i love you, Naked rockers, Očová, Vidly a hnoj, Man with the rake, Botasz, Gyere, Whisper my name, Look on the sunshine, Crazy crocodil, I seek you, Burn with me,... je toho po kokot
Šialený prízrak, Fiktívna realita, Opakovaná lož je pravda, Kolečko hnoja a balík slamy, Strašiak na poli, Straka zlodejka, Gumový dynamit, Niečo lepšie, Gumová kačička vo vani, Vlado je špina, Kamaráti hudby, Šialene smutní rockeri,... zajtra dopíšem keď ma dačo napadne
mno podla mna to najlepsie poriesili No name a Naco nazov
a z tyh mukasovych sa mi najviac paci asi to nieco lepsie a vidly a hnoj
ale tak co ma tak napada, keby som mal ja nejaku kapelu, tak z recesie by som to nazval asi Co ti povim (pekne zahoracky ) alebo Pjekne zeny mozno z haluze Babenka z azetu
a ak vazne, tak nieco so slovom dungeon (ano, kvoli svojmu nicku ), napriklad Stairs to the dungeon, alebo Dungeon guards (zaviselo by samozrejme od muziky)
Kamos hral v kapele a nevedeli sa velmi zhodnut na nazve, jeden cas sa tusim volali Diversus alebo take daco latinske...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
Metal Orgasm
alebo
I hate this f***ing Christmas
podla mna bezkonkurencne
a z tyh mukasovych sa mi najviac paci asi to nieco lepsie a vidly a hnoj
ale tak co ma tak napada, keby som mal ja nejaku kapelu, tak z recesie by som to nazval asi Co ti povim (pekne zahoracky ) alebo Pjekne zeny mozno z haluze Babenka z azetu
a ak vazne, tak nieco so slovom dungeon (ano, kvoli svojmu nicku ), napriklad Stairs to the dungeon, alebo Dungeon guards (zaviselo by samozrejme od muziky)
Kamos hral v kapele a nevedeli sa velmi zhodnut na nazve, jeden cas sa tusim volali Diversus alebo take daco latinske...