@ridiculousnotion nie. vinea je malinovka, nealkoholické víno sa robí takisto ako klasické - kvasením a z neho sa vákuovou destiláciou odstraňuje alkohol
ja neviem ale podla mna ma vino tak malo alkoholu ze riesit este jeho dealkoholizovanie je absolutne zbytocne... pri normalnom obede aj tak nevypijem viac ako 2-3pohariky a z toho neverim ze sa da opit. samozrejme neratam alkoholikou co piju flasu za flasou ale tam uz je ciel opit sa a teda alkohol je ziaduci.
@peter_piper pointa je taka ista ako pre všetky výrobky ako napr. bezlepkový chlieb pre celiatikov, light nápoje pre diabetikov, bezlaktózové produkty pre ľudí s laktózovou intoleranciou... a mohol by som pokračovať aj do rána
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
43 komentov
..kvak..
a čo sa stane s tým odstredeným alkoholom z vína?
filip
@interrupcio ty nemôžeš alkohol?
Čo ja viem, nealko pivo ešte pochopím, ale víno..
a čo tí s chronickými chorobami, kedy sa ich lieky neznesú s alkoholom?
to do konca života nesmú piť? a čo ak im to chutí (niekomu to víno doslova chutí)? to dospelým na oslave nalejú detský šampus?
@interrupcio výrobu takýchto nápojov schvaľujem.......skúsila by som
@zajko30 nealkoholické čučko ešte nie je a čo z toho alkoholu robia? predpokladám, že to isté čo z alkoholu normálnou destiláciou - brandy
@ridiculousnotion nie
@eka88 nie, nemôžem