Čawte!! By som sa chcela spýtať, prečo ste všetci chalani takí konzervatívni??? Som si myslela, že na diskotékach, resp. na iných spoločenských podujatiach, kde sa občas niečo popije ( samozrejme v ramci slušnosti ) sa nebude robiť veda z istých vecí... N
Pretože mi chlapi sme od prírody hanblivé zvieratká asi ako veverička. Aj veverička sa najprv hanbí keď jej dáš oriešok, ale potom čaká oriešok dva,tri. Tak je to aj s nami. Pusinka, ručičkovanie a už to ide. A že chlapi sú svine....
Ja neuznávam ani "nezavezne" bozky ani nezavezny sex. Nie je bozk ako bozk. Inak pobozkaš svoju mamu, inak sesru a sesternicu, inak kamaratku a inak frajerku. Ak sa zacnu sirit nejake "drby" tak to asi nebol len taky letmi bozk... A otazka pre Zuzik: Do ktorej "kategorie" patri to nezavezne bozkavanie?
ja som to neuznavala az kym sa mi to raz nestalo a ten chalan bol z toho doslova na dne!Kde su tie casy ked sa ludia vybozkavali bez akychkolvek zavazkov?vsetko sa berie privelmi vazne
Zuzik úplne ťa chápem. Mne sa často stáva to isté. Jeden večer jeden malý flirtík a na druhy deň SMSky typu: Ako som to myslel? Chcem s ňou chodiť? Prečo jej tak ubližujem a pod. Škoda že takých dievčat ako si ty je málo.....
asi som JA tá konzervatívna, ale podľa mňa, keď má človek nejaký vzťah a hovorí, že toho druhého má rád, tak prečo by mal sakra bozkávať niekho iného, aj keď len "nezáväzne"?
mylsím, že ľudia sa bozkávajú hlavne preto, lebo si tým prejavujú nejaké city a tak prečo to majú robiť akože "len tak" proste tým plytvať na niekom, koho vidia na diske a potom už možno nikdy???
akože ja to nechapem tiež..prepač možno to znie ako tvrda kritika ale ja taketo babeny zaradujem medzi sliepky bez mozgu(niekto to vola aj kurvy.. ale tak ak ide niekto na diskoteku aby sa tam oblizoval s nejakym inym nadržanym chalanom..nemaju žiadne zasady,svedomie,či hrdost?čo si tym dokazuješ hm? je to chore aby som šiel dnes do mesta že sa budem bozkavat s niekym koho vobec nepoznam a už ani poznat nebude.. hm vraj zabava waw velka!
Je to moj nazor a nemusiš s nim suhlasit ae tak mne to može byt jedno..
možno sa uvedomiš a začneš hladat neco viac jak "zabavu"
Nato aby si to brala troska inak potrebujes aj rocky ... Neboj raz budes ineho nazoru.. zatial si to rob po svojom.. aspon za par roku zistis ocom je laska
..laska je o niecom inom...a bozkavat sa s niekym len tak..koho nepoznas???odvaha..co ked ma nejaku chorobu prenosnu slinami..hmm??ale na to je uz neskoro mysliet..a ak chce ten dotycny od teba vediet,na com ste,tak sa mu prosim ta necuduj,ved bozky su prejavom vztahu,tuzby a velkej lasky...to nie je len tak..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
mylsím, že ľudia sa bozkávajú hlavne preto, lebo si tým prejavujú nejaké city a tak prečo to majú robiť akože "len tak" proste tým plytvať na niekom, koho vidia na diske a potom už možno nikdy???
Je to moj nazor a nemusiš s nim suhlasit ae tak mne to može byt jedno..
možno sa uvedomiš a začneš hladat neco viac jak "zabavu"