Mne to už aj napadlo, že si sa neozvala... Ale ja som neurazila všetky bublinky, pozor! Ja som urazila len tie bublinky, ktoré sú zlé a robia šarapatu v lízatkách... Nie tie krásne bublinky, ktoré lietajú vo vzduchu a krásne menia farby...
Hmm... áno, viem, uvedomujem si to... Hmm... tak čo s tým? Vieš, ja nechcem úražať bublinky, ale musíš uznať, že... to proste nie je korektné, ak bublinky v lízatkách ubližujú nevinným deťom. Mala by si im dohovoriť, nech sa stiahnu a ja už z úst nevypustím nič negatívne, čo sa týka bubliniek...
Sheena205 (42.): Neviem, či sa zrovna volajú "rybacie" ...podľa mňa sú skôr vodné... ...ale keďže sa nimi vzhľadom na tvoju fóbiu asi nechceš zaoberať, tak to je úplne jedno...
ja osm mala obdobia co som ficala na lizatkach a zezrala som ich aj 4 , 5 denne XD hlavne v tabore.. dorezali mi podnebie, vedelo ma to ohromne nasrat ale prezila som
Sheena205 (61.): Neznamená to, že nemôžu ale neznamená to ani, že môžu... Hnusné veci by sa mali volať hnusne, aby na prvý pohľad bolo jasné, že sa jedná o hnusné veci...
3. Akože nehnevaj sa, ale "zeby to bol Lenin?" je zaužívaná fráza... Mal si to vedieť... Ty, samozrejme.
4. Áno, ja som to tušila! Veď preto som to napísala... A ešte stále som nebola, ak Ťa to zaujíma...
5. No, dlho som si myslela, že EN znamená to isté ako SN, ale asi to nie je pravda, ak nevieš, čo je to EN... Vzťahuje sa to na moju osobu, tak to musí byť jasné...
Desiree - nie, ani trosku mi vadit nebudu, teda pokial tam este z toho lizatka okrem tych slin a velkej prazdnej (a hlavne strasne nebezpecne ostrej) bubliny ostane
Tak sa tesim, daj vediet potom, ale radsej pisomne, kedze s porezanym jazykom sa asi velmi dobre nerozprava
No, a myslela som na teba... Už tu jedno lízatko čaká... Sestra mi dnes kúpila a našla som v ňom (ostrú a strašne nebezpečnú) bublinku... Takže ak ho chceš, môžem ti ho poslať...
co ja viem. ja zerme lizatka furt a nic sa mi nestalo..
... ale co mam take obrovke ChupaChups a slovo obrovske neprehanam.. mylim ze ma nejak do kila.. tak ked som ho lizala.. som si natrhla peru trochu a dost silno som si tym buchla do zubu ze som este zut nemohla poriadne jeden den :p
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
81 komentov
ešteže jahodové čupa čups majú plastovú tyčku
Áno, lízatká by mali predávať len deťom od 8 rokov...
To ma tiež dokáže nasrať... Ale ChupaChups zase majú ostré bublinky... Asi prestanem konzumovať lízatká...
stovko: skvely napad to by ich urcite rozplakalo
a nakoniec Neway: to nenormalne rozculuje aj mna.....
Tot bol nemistny žart z Tvojej strany... Vieš čo? Daj si to rýchlo patentovať...
Ice_stovo:aky si vtipny
Ja budem politička! Možno dokonca budem pani prezidentka... Zoberem si ťa pod svoje ochranné krídlo a spravíme s tým poriadok!!!
STOP ŽIVOTU NEBEZPEČNÝM LÍZATKÁM... STOP!
Akože sorry, ale ja nelížem agresívne! Kedy som ja bola agresívna?! Ta bublina bude ostrá aj keby som to lízala jemne, mimochodom...
jazyk nie, ale dasna... to je nechutne, potom krvacaju...
vlastne aj jazyk niekedy, ale to ja tazke si ho dorezat.. skor dasna
A to je aké?
mas si davat vacsi pozor pri lizani!
ja som bublinkove zjedol aj bez toho aby som sa dorezal...
To je väčšinou v tých oguľatých lízatkách... V tých okruhlých ani velmi nie, pokiaľ viem...
Ale keď ja potrebujem to lízatko lízať agresívne...
Počul si už niekedy väčšiu sprostosť ako porezať sa o bublinu??
ked sa da porezat uz aj od hladke veci, tak som Somar
No veď ja viem, ale... Keď to vytrhneš z kontextu a tak lepšie si to uvedomíš...
Môj dorezaný jazyk... ktorý som si rozrezala o bublinu v lízatku...
Zeby to bol Lenin?
Nie, neviem, prezraď... To bude niečo šeredné a ja sa nahnevám...
1. Najprv sa ja nahnevám za to, že si mi skomolila meno...
2. Voči Tvojmu hnevu som imúnny!
3. Nie, Lenin to nie je.
4. Hady, plazy, etc. nie sú šeredné... sú len slizké a v zime aj studené...
5. To je asi tak všetko
Mne to už aj napadlo, že si sa neozvala... Ale ja som neurazila všetky bublinky, pozor! Ja som urazila len tie bublinky, ktoré sú zlé a robia šarapatu v lízatkách... Nie tie krásne bublinky, ktoré lietajú vo vzduchu a krásne menia farby...
1. To som si vôvec neuvedomila, sorry. Ale prišlo mi to také vtipné... Insomny... Veď je to celkom milé... Odteraz Ťa tak budem volať...
2. Isto?
3. škoda... zlý typ... Poznáš ten vtip, že?
4. Jéj, ja som slizká... No čo už... A som vždy studená, nie len v zime... Aj teraz...
5. OK! Ako chceš!
Hmm... áno, viem, uvedomujem si to... Hmm... tak čo s tým? Vieš, ja nechcem úražať bublinky, ale musíš uznať, že... to proste nie je korektné, ak bublinky v lízatkách ubližujú nevinným deťom. Mala by si im dohovoriť, nech sa stiahnu a ja už z úst nevypustím nič negatívne, čo sa týka bubliniek...
1. Bolo mi to treba? Keď už, tak radšej Ins.
2. Pochybuješ?
3. Nie, povedz.
4. Neprekrúcaj moje slová! Tak Ťa treba zohriať...
5. A just budem mať posledné slovo!
1. Hmm... neskoro...
2. Ťažko povedať...
3. Tu Ti ho mám pvoedať?
4. Áno, som jednoznačne za!
5. Myslíš?
Desiree: uz som sa im snazila dohovorit ale tvrdia mi ze oni spadaju pod ineho spravcu a vladcu, takze tie si môžeš uražať kolko chces
Ja som si to hneď myslela! Nemusela som sa ti vtierať... Srandujem... Ale ok, teší ma to... Tak ich teda idem vyhubiť...
1. Nezostáva mi nič iné, len Ťa premenovať...
2. OK. Rozoberieme to niekedy inokedy a niekde inde
3. No a? Nech sa aj iní zasmejú Teda ak to nie je príliš úchylný vtip...
4. Žiadna zverejniteľná odpoveď mi nenapadá...
5. Pochybuješ? 2
Máš šťastie...
1. Ok, poslúž si, ak Ti to spraví dobre.
2. Ok, ako povieš.
3. Dobre...
Vládne komunizmus. Detičky s pani učiteľkou idú do zoologickej záhrady... Zastavia sa pri levovi a pani učiteľka sa ich pýta:
-Detičky, čo je toto za zviera?
-Neeevieeemeee.
-Veď to je predsa le...
-Lenin?
-Nie, detičky, to je lev.
Idú ďalej a zastavia sa pri vlkovi. Pani učiteľka sa ich pýta:
-Tak detičky, a čo je toto za zviera?
-Neeevieeemeee.
-Veď to je ľahké. Predsa vl...
-Vladimir Iľjič Lenin?
-Nie, detičky, to je vlk.
Idú ďalej a tentokrát sa zastavia pri zebre...
-No, detičky, a toto zvieratko poznáte?
-Nieee.
-Veď to je ľahké. Predsa ze...
-Zeby to bol Lenin?
4. Tak mi to napíš privátne.
5. Áno, samozrejme. Zabúdaš, s kým sa rozprávaš?
Dík. Znie to lákavo. Skús po takom pátrať... Za 4 Sk...
desiree: brutalny vtip
1. Poslúžim si... Spraví...
2. Dobre sa to počúva...
3. OK.
4. No vidíš... ani to nebolelo... na rozdiel od toho porezaného jazyka...
5. Veľmi dobre si pamätám, s kým sa rozprávam. Si predsa SN. Nesmiem Ťa dráždiť, aby si náhodou nevybuchla...
1. Hmm... To ma teší...
2. Áno, asi som vybrala zlé slová...
3. To je všetko, čo povieš na môj vtip?
4. Ešte si mi nič nenapísal, takže... Nevymenil si si náhodou 3. a 4.?
5. Čo som? Môžeš mi to, prosím, ozrejmiť?
Veď aj ja prežijem, ale ma to nasralo...
1. Tušil som, že to napíšeš...
2. Musíš mi kaziť radosť?
3. Bol to dobrý vtip... ale už som ho počul
4. Nebuď taká nedočkavá! Nie, nevymenil... ale tie odpovede by sa tam hodili... Moje odpovede sú univerzálne
5. Ktoré slovo s "iniciálkami" SN tam pasuje tak, aby to dávalo zmysel?
1. K tomu sa nedalo toho až tak veľa napísať...
2. Nemusím... To je len sila zvyku...
3. Ja som sa Ťa pýtala, či ho poznáš a si povedal, že nie... lama...
4. Nie som nedočkavá... Možno len tak pôsobím, ale v skutočnosti mi len treba ísť na WC...
5. Jááááj. Teda takto... Mohli by tie iniciálky byť aj EN a nezmenil by sa význam?
3. Vráťme sa k príspevku č. 37! Ako som na základe toho mohol vedieť, či ten vtip poznám alebo nie? A kto je teraz lama?
4. Som rád, že si sa s nami o túto dôležitú informáciu podelila... bez nej by som si nevedel predstaviť dnešný večer...
5. Teraz pre zmenu ja neviem, čo znamenajú iniciálky EN... Daj mi indíciu
3. Akože nehnevaj sa, ale "zeby to bol Lenin?" je zaužívaná fráza... Mal si to vedieť... Ty, samozrejme.
4. Áno, ja som to tušila! Veď preto som to napísala... A ešte stále som nebola, ak Ťa to zaujíma...
5. No, dlho som si myslela, že EN znamená to isté ako SN, ale asi to nie je pravda, ak nevieš, čo je to EN... Vzťahuje sa to na moju osobu, tak to musí byť jasné...
3. Ako som mal vedieť, že "zeby" je "zeby" a nie "žeby"? Nie je to len moja kulpa
4. A dokedy sa to chystáš držať v sebe? Pusť to von...
5. To, že sa EN vzťahuje na Tvoju osobu, mi došlo hneď... ale ešte stále neviem, čo to je! To "N" v EN znamená to isté, čo v SN?
6. Nie som alkoholik-asociál! (Na toto vyhlásenie nereaguj)
3. Áno, je to len Tvoja culpa, pretože, ak si si nevšimol, tak používam diakritiku... Keď ju niekde nenapíšem, zjavne tam byť nemala. Ha!
4. Už sa stalo... Ale pustila som to tam, kde sa to má púšťať...
5. Áno, "N" je to isté... Už vieš, čo som mala na mysli? Uhádla som, čo si mi chcel povedať?
6. Urážaš ma?
3. Zabúdaš na to, že ani Ty nie si neomylná... Takže trvám na tom, že tá "kulpa" je obojstranná
4. Ešte stále si studená?
5. Som tekvica... fakt neviem, čo znamená to E... Už som to slovo od Teba niekedy počul?
6. Nie Veď som napísal, aby si na to vyhlásenie nereagovala. Prečo ma nepočúvaš?
Inak lizatko som uz nemal sto rokoooov, aj ja ceeeeem, ked sa nebuduce porezes a uz ti nebude chutit, tak sa obrat na mna
3.
4. Áno, ako vždy...
5. Určite si ho počul... Je to moje obľúbené slovo, lebo ma charakterizuje... Tak mi teda prezraď, čo je to SN a ja Ti poviem, čo je to EN...
6. Dobre si vedel, že na to budem reagovať, keď to napíšeš...
No, stretli sa tu správni, takí ukecaní ľudia, tak sa to rozprúdilo...
Ok, pošlem ti ho... Ak ti nebudú vediť moje sliny...
Nikdy ma lizatko neporezalo preboha sak jemne to lizte a vychutnavajte !!!
Mohli, ale vieš, my sme exhibicionisti...
To je pravda... Asi ho ozaj lížem príliš agresívne...
Tak sa tesim, daj vediet potom, ale radsej pisomne, kedze s porezanym jazykom sa asi velmi dobre nerozprava
Dobre robíš! Som zdravotne nezávadná...
No, a myslela som na teba... Už tu jedno lízatko čaká... Sestra mi dnes kúpila a našla som v ňom (ostrú a strašne nebezpečnú) bublinku... Takže ak ho chceš, môžem ti ho poslať...
... ale co mam take obrovke ChupaChups a slovo obrovske neprehanam.. mylim ze ma nejak do kila.. tak ked som ho lizala.. som si natrhla peru trochu a dost silno som si tym buchla do zubu ze som este zut nemohla poriadne jeden den :p