začína sezona a motorky sa vyťahuju z garaže, chalani sa začínaju predvádzať a dopadá to otrasne, urazy, smrť, skazene životy, čo na to dámy, slečny, milenky, ...........
frajer nema motorku, ale viacero kamaratov ma. bat sa nebojim, aj ked to niekedy dopada riadne kruto (pozdravujem pana primara z neurologie, u ktoreho som dnes bola)...
@zajko30 pockaj, to som vravel niekedy? nespominam si teraz. ak hej, tak to bolo zo zartu a zrejme som aj myslel, ze to je kazdemu jasne, ze ide o zart
@lojla preco s nim nesuhlasis? @hajzelodkosti ma pravdu...motorka je ista smrt...aj tu u nas cez vikend sa jeden zabil na motorke...jeden kkt mu nedal prednost a v plnej rychlosti do neho na motorke vpalil...40 minut lezal na zemi kym dosiel vrtulnik lebo sanitka bola niekde v pici...nestihli ho zachranit...a toto nebola prva prihoda na motorke...
@zajko30 jaj, tak to ano na webke to mam, to je pravda. ale ako vravim - nepredpokladal som, ze niekto to bude povazovat za relevantne - ved mam fotky a ked si pozries tam 37 cm a 5 kg, tak uz tym vlasom malokto uveri asi ale narodky mam ozaj vtedy
zda sa mi prehnane tvrdenie o "istej smrti" na motorke... poznam kopu ludi co mali pady, zranenia, a naozaj vazne urazy - sama som jednou z nich (nemyslim vazne zranenia, ale-.), ale neda sa hovorit o ziadnej "istej smrti"...
urcite - kazdopadne - to je nebezpecnejsie, ako auto, ale je to v mnohom neporovnatelne... proste motorka je "vietor vo vlasoch" -skusme to pochopit ako metaforu, a ten ti neda auto (nie, ani kabriolet).
auto vezie telo, motorka dusu...
hlavne by o tom nemali hovorit ti, ktori nejazdili/boja sa aj pri 120 v aute... (nemyslim teraz nikoho konkretneho)
@19 nebezpecna je aj zehlicka ked s nou naraba niekto, komu do ruk nepatri. Motorka moze byt oddych, zivotny styl, vietor vo vlasoch, ci sloboda . . . ale neboji sa len hlupak ci uz sedi v aute, alebo na motorke . . . a hlupakov mame na cestach dost.
@zajko30 no to uz by dopadlo...az som sa zabudol podpisat pri tej predstave ...dakujem, ze si mi to prezradil...mario mozno robi divy..ale take divy nerobi nikto to mi ver ...maros
mna nezuajima ci by mal moj frajer motorku... to je moj zivtony sen mat motorku.. nech mi to láskavo nebere len naši sú proti.. asi vedia že by som sa po týždni zabila... náá a čo.. aj keby... netrápi ma.. raz ju budem mať.. a keď na ňu našetrím a budem mať viac voľného času tak ma už nič nezastaví
no keby som mala frajera a keby mal motorku, tak sa nebojim jedny z najkrajsich mojich spomienok vobec, zapad slnka, motorka, predo mnou uzasny kus chlapa..aj tisic krat by som si to zopakovala...
chalan ktorý frajeri tým, že ide rychlo s holkou je úplný čurák... ja som teda za motorkárov pretože som sám veľký nadšenec...ale toto nie... ja keď idem s priateľkou, tak si to vychutnávame a idem aj 40 auta ma obiehaju a čo ? nejde o to ako idem, ale s kým.... samozrejme iná vec je, keď jazdím sám.... ale to už riskujem z vlastným životom
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
50 komentov
nesuhlasim so @7
@hajzelodkosti jazdil si uz?
ale teraz ti to určite lepšie sekne, holohlavý by si bol ako mafian a tých sa bojím........filip
a nechytilo ta to?
a ista smrt? nie je to trosku prehnane?
@lojla preco s nim nesuhlasis? @hajzelodkosti ma pravdu...motorka je ista smrt...aj tu u nas cez vikend sa jeden zabil na motorke...jeden kkt mu nedal prednost a v plnej rychlosti do neho na motorke vpalil...40 minut lezal na zemi kym dosiel vrtulnik lebo sanitka bola niekde v pici...nestihli ho zachranit...a toto nebola prva prihoda na motorke...
ovela nebezpecnejsia sa mi zda stvorkolka.
zda sa mi prehnane tvrdenie o "istej smrti" na motorke... poznam kopu ludi co mali pady, zranenia, a naozaj vazne urazy - sama som jednou z nich (nemyslim vazne zranenia, ale-.), ale neda sa hovorit o ziadnej "istej smrti"...
urcite - kazdopadne - to je nebezpecnejsie, ako auto, ale je to v mnohom neporovnatelne... proste motorka je "vietor vo vlasoch" -skusme to pochopit ako metaforu, a ten ti neda auto (nie, ani kabriolet).
auto vezie telo, motorka dusu...
hlavne by o tom nemali hovorit ti, ktori nejazdili/boja sa aj pri 120 v aute... (nemyslim teraz nikoho konkretneho)
a nech mi niekto tvrdí, že to neni pravda!!!!!!!
filip
filip
ale musím ti prezradiť, že neni nad dobréhop frajera
cau marosko, aj tebe dobre sníčky.....
filip
. . . a mozte hadat co za auto to je
. . . bu-bu-bu jogurtaci