OMG predsa je každého vec, ktoré stránky navštevuje alebo nie. Nikto nikoho nenúti aby na nejaký facebook či birdz chodil, má predsa možnosť vybrať si. Okrem toho ja osobne napríklad používam facebook na komunikáciuso spolužiakmi, potrebujem ho v podstate denne, kvôli všetkým písomkám, úlohám atď., na stužkovej sme sa asi z polovice dohodli vždy na facebooku.. Takže mám v piči, nepotrebujem pri tom sedieť a písať si od rána do večera a jebať statusy že som hladná, idem cikať a bolí ma ucho. Jednoducho na tú komunikáciu s ostatnými je to super, človek tolko ušetrí za telefóm, že až. A tie primitívne názory niektorých ľudí, že "oni sa radšej stretnú naživo". By som chcela vidieť, kto sa bude jebať denne na druhý koniec sveta, lebo tam má sesternicu a o tretej ráno do vedlajšieho mesta za spolužiačkou. o__O nasrali ste ma, zas
to že gejsbuk je chobotina je jasné, to že sa tam prihlasujú sami magori je ešte jasnejšie, ale nemyslím si, že to má vplyv na to, aký "dobrý" je svet, internet uľahčuje komunikáciu, len je veľa možností, treba si vedieť vybrať...
Tieto afery kazdeho len otravuju. Ja by som vsetky tie pocitace a internety zakazala.
Nie skutocne - preco by mal byt svet lepsi? Lebo ludia stracaju osobny kontakt? Tak to vid prispevok od @h8u - mozeme rovno zrusit aj cely internet, mobily, postu, fax, ...
Treba si uvedomit jednu vec - Facebook z nikoho nerobi hlupaka. Hlupak len prostrednictvom Facebooku dostane moznost prezentovat svoju debilitu celemu svetu. Zmier sa s tym - ludia su prevazne kreteni. Ludi s ktorymi sa stretavas si vyberas, ale na Facebooku nie, tam vidis kazdeho. Preto maju ludia casto pocit, ze kvoli socialnym sietiam a chatom su ludia blbsi (Facebook, Azet, ...) aj ked to tak nie je. Ono tam len ta debilita ludi vyplava na povrch a vacsinou sa tam zgrupuje aspon priblizne podobna skupina ludi. Preto ked sa tam zgrupuju blbci, tak to vyzera, ze ten portal robi z ludi blbcov.
vsetkeho vela skodi, socialne siete su dbre ked tam je clovek maximalne hodinu denne a aj to je mozno vela treba ostat v kontakte s ludmi aj s ktorymi je tazke sa stretnut osobne ale zas nie je dobre sediet za tym cely den
Och bože, stále vás baví nadávať na FB a Pokec? Uvedomte si, že keby neboli tie stránky ľudia sa presnú sem alebo na twitter alebo ktoviekdeešte.com a bude to o tom istom. Áno svet by bol krajší, keby internet neexistoval všeobecne... aspoň z prvého pohľadu. Svet prakticky vždy bol, je a bude rovnaký.
jaj jasne nasere vas to ze sa nudite na pokeci abo na fb tak pisete ankety otom aka je fb picovina a pokec kktina no co by ste nechceli skuste si vy vytvorit nieco podobne a ci by vam tam vobec ludia chodili to by som chcela videt
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
socialne siete mam v pici asi tak ako toto vlakno..
ale ciastocne suhlasim aj s tou druhou moznostou
na druhej strane, maju aj svoje pozitiva
@matus123 súhlasím !
Nie skutocne - preco by mal byt svet lepsi? Lebo ludia stracaju osobny kontakt? Tak to vid prispevok od @h8u - mozeme rovno zrusit aj cely internet, mobily, postu, fax, ...
Treba si uvedomit jednu vec - Facebook z nikoho nerobi hlupaka. Hlupak len prostrednictvom Facebooku dostane moznost prezentovat svoju debilitu celemu svetu. Zmier sa s tym - ludia su prevazne kreteni. Ludi s ktorymi sa stretavas si vyberas, ale na Facebooku nie, tam vidis kazdeho. Preto maju ludia casto pocit, ze kvoli socialnym sietiam a chatom su ludia blbsi (Facebook, Azet, ...) aj ked to tak nie je. Ono tam len ta debilita ludi vyplava na povrch a vacsinou sa tam zgrupuje aspon priblizne podobna skupina ludi. Preto ked sa tam zgrupuju blbci, tak to vyzera, ze ten portal robi z ludi blbcov.
Aj tak je na tebe, či do nich budeš patriť.
@18 @23 ...suhlas.