Ahojte cez víkend cestujem do Malmo, a prijala by som každú radu hlavne čo sa dopravy týka.Chcela by som ísť cez ten most do Kodane tak či niekto nevie koľko to stojí a tak pod. Poprípade či nemá niekto info o verejnej doprave nejaké týždenné lístky...
Píšeš, že chceš ísť mostom z Kodane do Malmo (tento "tunelo-most" sa nazýva Oresundský - Oresundbron), tak som ti poslal link na jeho cenník, ktorý uvádza ceny pre rôzne typy vozidiel.
Ja som čítala že tie vlaky nejazdia práve teraz kôli imigrantom ale o autobusoch nič nepísali. Tak teraz neviem.. Ale to by ma mrzelo keby sa tam nedostanem :/
my sme cez oresundsky most isli tak, ze sme si kupili dajaky okruzny listok, ktory stal 249 SEK, ale musela si ist z kodane do helsingoru, potom trajektom do hesinborgu a odtial do malmo. danske vlaky boli samozrejme paradne, trajekt sa stale tocil a cesta nim trvala cca 20 minut. doprava v malmo nas vysla na 165 SEK na tri dni. mali sme taku zelenu karticku, co si kupis v turistickom centre pri vlakovej stanici.
@10 zabudla som napisat, ze takto to bolo v lete 2014.. teraz uz netusim. ale kazdopadne pri tej vlakovej stanici je turisticke info a tam ti povedia vsetko, keby si mala zaujem o malmo city card a predavaju tam aj listky na dopravu. malmoludia si cvakaju/prikladaju svoje karticky pri vstupe do busu a ty len ukazes tu zelenu soferovi.
mhd sa tam vola skane (''a'' je s tou gulickou hore) a pamatam si, ze som si vedela odniekial stiahnut tie poriadky v pdf
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
Ale v Malmo som bol len v Ikey
mhd sa tam vola skane (''a'' je s tou gulickou hore) a pamatam si, ze som si vedela odniekial stiahnut tie poriadky v pdf