zo skupiny na fb som sa tiež už odstránila...a keď mám pravdu povedať @tomas-ove blogy,vlogy ani nepozerám,pretože im nemôžem prísť na chuť... no čo,veď každému sa páči niečo iné...
@fxx lenze je rozdiel ked si to das do statusu kde ams ludi co ta poznaju a verejny fanklub
@hajzelodkosti nehovorim ze mi nejebe, pytam sa, preco si to myslis?? fakt, ze dvaja ludia maju rozlicne nazory na inych ludi neznamena ze niekomu z tych dvoch musi jebat, jedine ze by boli jebnuti obaja ked uz si to myslia..
@malapohroma jebe ti, lebo ti vadi nieco co je uplne prirodzene. Ak nieco spravim chcem to propagovat. Ako priklad si zober podnikanie. Ak zacnem podniakt nebudem predsa sedet a cakat. Treba si robit reklamu a pod. Jasne, ze to nie je to iste, ale je to normlane. Ako inak das ludom vediet, ze mas novy videoblog? Jedine tym, ze im to povies. Ak nechapes o com je socialna siet alebo komunitny web tak prosim to odid a toto mozes rozpravat rodicom, ktory tomu nechapu asi tak isto ako ty.
ja nie som v skupine birdzu na facebooku a doteraz som ani nevedel, ze tam daka je , ale aj tak @malapohroma ale ved ked si fanusikom tak mozes pisat aj ty na nastenku danej stranky, takze si tam mozes kludne hadzat aj ty reklamu na svoje blogy/fotky a nemyslim si, ze by ti to @tomas odtial zmazal
to, ze to on vyuziva na reklamu je jeho vec, to ze teba to stve a nevyuzivas to je tvoja hlupost
asi nevies ako tie skupiny funguju vsak.. ked to napise on, zobrazi sa to vsetkym fans.. ked ja to napisem na nastenku toho fanklubu, vsimnu si to len ludia co su nahodou na tej stranke a citaju nastenku (nepravdepodobne)
hm nie mne to nevadi... keď chce nech si robi reklamu. a vobec, keď niekoho zaujimaju videoblogy tak je mu jedno či su tomašove alebo niekoho ineho a pozrie si aj ostatnych bez ohľadu na nejaku reklamu. či?
@malapohroma Ked ti uz vadi, ze tomas si tam propaguje svoje vlogy. Kludne tam link na svoj vlog,blog alebo co mozes dat ty. Proste to "zavesis" na nastenku birdzu na FB.
@malapohroma preziju len nasilenejsi a take nuly sa budu len stazovat. Vies ono tomasovi ide trosku aj o to aby ludi mozno navnadil aby tie videoblogy tocili. Aby im ukazal ako sa to da robit, aby ich inspiroval. To len tvoja povrchnost nemoze chapat nieco do hlbky. Samozrejme, ze ide aj o reklamu, napr. na spolocensku hru. No a? Ked budem mat vlastny web spravim si nanho videoblog a kazdemu to poviem, drbnem to na FB, dam si banner na webku a pod. A co? Ked nechapes urcitym suvislostiam tak sa do toho proste nestaraj a raadsej bud ticho.
@malapohroma mas pravdu, neviem, nikdy som sa o to nezaujimal
ale stale je to jeho vec, ze si tam robi reklamu a sluzi to len pre jeho dobro..ty si tam mozes robit tiez reklamu no uvidi ju menej ludi. tomas ma vyhodu zakladatela
alebo ak ti to az tak prekaza tak si zaloz vlastnu fan stranku na facebooku, hod na nu odkaz na fanstranke birdzu a vsetkym svojim kamaratom a mozno budes ty top
stale nechapem nad cim sa rozculujes? je zakladatel birdzu aj stranky na FB, cize je samozrejme, ze bude zvyhodneny
@insomnya tiez si myslim, mali sme si ich zaobstarat viacej, mali sme o tom spravit diskusiu a vyvesit to na facebook, ale este dva tyzdne predtym o tom hovorit aby nikto nebol znevyhodneny a mohol spravit to iste
Anketa, ktorý môj blog sa mi najviac páčil, bol možno prehnaná, cieľ je "spropagovať existenciu" videoblogov, že ľudia znova robia videoblogy a podobne.
Čo sa týka fanstránky na Facebooku. Myslím si, že v porovnaní s inými spamermi, sa správame dosť slušne a korektne. Ale je možné, že prehodnotím používanie skupiny BIRDZ.SK a bude používaná iba na nové funkcie na BIRDZi...
a ešte jedna vec... nezda sa ti, že aj tymto si mu spravila nepriamo reklamu? ja som doteraz ani nevedela, že na fb je nejaka birdz skupina a že si tam tomaš dava reklamy na svoje vlogy ale vďaka tejto diskusii to už viem vďaka veď predsa aj zla reklama je reklama
A k téme, mne trochu vadí zamieňať propagáciu webu s osobnou propagáciou, ale takto som sa vlastne o tom videoblogu dozvedela aj ja, inak si ho ani nevšimnem. A som človek, čo dokáže prehliadnuť, čo ho nezaujíma, takže je mi to vlastne jedno, či to tam bude aj naďalej, alebo nie.
A ešte: Proti tej ankete, ktorý blog sa nám páčil viac, nemám nič, však tá je len jedna, komu to škodí....Teda, kým by inému toto isté nebolo vymazané (bolo by? Neviem)
ani neviem o tom, že na fb je taká skupina ale ak taká existuje, mohla sa rovno volať "tomas" a nie "birdz", ak slúži len na jeho propagandu ale inak mi je to srdečne ukradnuté
@malapohroma to, ze dopredu vies, ze ta niekto zdrbe nie je prirodzena inteligencia, ale obycajna domyslavost, ktora sa nezaklada na ziadnom podlozenom fakte
a ked ti to nevadi na co si na to chcela pouzkazat? ludom to zacalo vadit az ked si o tom napisala a im to zacalo vadit preto, lebo kazdemu musi nieco vadit, tak preco prave nie toto
@tomas kludne si tam rob nadalej reklamu, ak chces ja ti budem robit reklamu na svojom facebook profile
A trochu som urazený, ale BIRDZ nedal NIKDY NIKOMU BAN za jeho názor. Ja neviem, čo si myslíte, že sme spolok nejakých komunistov? Myslím si, že BIRDZ má veľmi benevolentnú politiku a bany dostávajú ľudia, len keď robia fakt nechutné veci (propagujú fašizmus, zverejňujú penisy, alebo inak OTRAVUJÚ život viacerým uživateľom).
Trochu som sklamaný, že si myslíte, že by ste mohli dostať ban za svoj názor, neviem prečo ma prirovnávate ku komunistom...
@blacktears poviem ti to po lopate. keby si niekto robil reklamu vadilo by mi to, vadilo by to 1000 inym uzivatelom, rovnako ako by tomu co si robil reklamu vadilo ze si ju robim ja, plus tych 1000 ostatnych uzivatelov
Netusil som ze robit reklamu samemu sebe je zakazane. Ved ked mi nikto nezmazal diskusiu o potkanovi na luniku 9, preco by mazal anketu, kde by som sa pytal napr. ktory moj blog sa vam najviac paci.
neviem sice o co ide ale to co si popisala nieje fer! birdz je o ludoch nie o jednom! :/ som si myslela ze aspon toto je fer. nech sa na mna tomas nehneva ale ja mam radsej blogy @pumaamravec alebo @marty0908 ako jeho! ak dostanem ban tak som vas vsetkych lubila! :´( aj tomasa lebo toto zalozil ale zase nech je fer!
@malapohroma ale ja ti nikde neoponujem, ze tym ludom reklama nebude vadit ja len varvim, ze im zacalo prave toto vadit az ked ty si ich na to "nahuckala"
a este jedna vec ty si povedala, ze tebe to nevadi presne tu:
@54 koment, druha veta, 9 slovo..este ti to aj skopirujem, aha:
blacktears mne to za to nestoji, MNE TO NEVADI, ja vblogy netocim, len som na to chcela poukazat
Z tej skupiny odkazy na videoblogy (okrem prvého "ako sa stať videobloggerom") zmiznú, vymažem ich zajtra alebo pozajtra, zatiaľ ich tam nechám, aby si každým mohol pozrieť a zvážiť, či som to fakt prehnal.
@malapohroma ale to je take iste znevyhodnotenie ako ked ja si zalozim obchod no tesco bude mat vzdy viacej a vacsich plagatov ako mam ja..nie je to chyba tesca, ze si zaplatili tie plochy, ale mna, ze som do toho neinvestoval tolko prostriedkov a casu ako oni
@tomas nevymyslaj s mazaním odkazov, ak si ja dobre pamatam, tak si tam neraz dal aj odkaz na nejakeho uzivatela, ktorý trbars pisal o birdzi ... NIE JE to zvyhodnovanie.. odkaz tam moze dat kazdy...
@tomas bože nič si neprehnal,normálne si propaguješ to čo robíš,a jasné že si vo výhode lebo si to ty,keby si nerobíš reklamu tak by to zaujímalo určite menej ludí,každý si robí reklamu ak chce byť aspoň trocha úspešný nech už v hocičom
podla mna na tom nie je nič zlé to by mohol spraviť hociktorý užívatel a čo ked sa chce niekto zviditelnit a stať sa dobrým videoblogerom? keby to spravil niekto kto sa chce zviditelniť ..podla mna pohoda,.. hento na facebooku som si aj ja všimla ale tak.. tam už tuším boli aj odkazy na iných užívatelov napríklad aj članky z masla..
Ahojte... BIRDZ skupina na FB, bude určená iba na novinky, nové funkcie, nové dizajny, alebo dôležité veci. Žiadne videoblogy tam nebudú, alebo len výnimočne.
Kto chce byť fanúšikom Tomášovho videoblogu, nech sa pridá sem:
Kto chce byť fanúšikom BIRDZ Videoblogov, kde sa budú pravideľne propagovať všetky zaujímavejšie videoblogy (čiže občas aj Tomášove, ale aj od iných ľudí, nech sa stane fanúšikom:
To isté, týkajúceho sa Blogov, budeme tam niekoľko krát týždenne pridávať linky na zaujímavé blogy (články), top články a podobne (neskôr niektorým šikovným bloggerom dovolím aktualizovať tú fan stránku)
(Ak sa stanú tieto skupinky úspešné, veľmi radi tam budeme propagovať kohokoľvek, zároveň urobíme na BIRDZi stránku "vaše fankluby", kde si bude môcť každý kto chce urobiť svoj fanklub a samé sa mu to objaví aj na jeho webke...)
Ja si myslim ze nieje propagovany len tomas, sice na tej fb stranke neviem, som tam tak raz za mesiac len pozret co nove ale nejak to nesledujem, som ale rada ze sa vo videoblogoch spravila ta kategoria top videoblogery, to bol super napad a tam su ludia ktorý tocia videa, ktore sa fakt sleduju. A podla mna aj @tomas patri k tym co tocia dobre videa
Do riti aj s reklamami, je mi jedno ci je alebo nie nieco na fb ale uz ked vidim tu sprostu rytmusovu tvar aj vedla nazvu fora tak ma ide porzit, keby tam bola aspon nieco ine ale nie RYTMUS Grrrrrrrr
neviem prečo sa bojíte, že za kritiku Tomáša dostanete ban... to tu nikdy nebolo, aj v tomto je Birdz úžasný... ale ak mám pravdu povedať, viac ma unavuje čítať ako sa dvadsať(a niečo)ročný človek potrebuje odreagovať na 14ročnej babe... veď kto nie je kráľ v živote, je aspoň na nete, či?
@malapohroma od veci, ale to len aby si bola do budúcnosti múdrejšia - to že si vytvoríš iný nick na to aby si mohla napr. zjeb_ť admina ti je hovno platné, lebo tvoje PC má takzvanú "IP adresu" a tá je v drvivej väčšine prípadov nemenná takže suma sumárum aj 10 nickov na jednom PC pôjde z jednej IPčky takže Admin aj tak zistí to to ozaj píše...
@elfer ano dakujem, ale nemusis mi to vysvetlovat akoby som mala 7 rokov, do tohto sa dost vyznam a preto viem ze existuje proxy server a podobne kravinky
@malapohroma nie sme v socializme, keby že za toto dostaneš ban, doživotne odchádzam inak pekne napísané a myslím si, že máš v mnohom pravdu...ale vieš...keby že urobíš stránku, neznevýhodníš sa? ja som asi egoista najväčší ale ja hej
spravim si page na FB prida sa tam 500 ludi a co tam pastnem je moja vec aj keby som napisal "ste blby" je to jedno...
majitel ma pravo na cokolvek teraz tu odsudzujete tomasa ze zverejnoval svoje na svojom
aj birdz je jeho zakazete mu tu pisat ?! posobit ci co?! uplne chore na hlavu.. nebyt jeho ani blogy neexistuju... a teraz mu este picujete... uplne jebnute..
@freedomko ved ok, vsetko je napisane v uvodnom prispevku, ze ma pravo robit si co chce.. skopirujem: "Jasné, tú stránku na facebooku birdz založil Tomáš, môže si s ňou robiť čo chce"
@malapohroma tak nech si robi co chce a nechaj ho na pokoji... co si jebnuta?! sama povies ze nech si robi co chce a stazujes sa tu?!
niekto bude mat firmu co vyraba vankuse bude si robit reklamu na gulaty vankus na FB a na svoje vyrobky budes picovat na to na ich stranke vo fore ze si robia reklamu prave na ten vankus ?
@freedomko presne ako si teraz tomas spravil fanklub na jeho videoblogy, tam je absolutne ocakavane ze si na tom bude robit reklamu. lenze vo vseobecnom fanklube birdzu je to trochu divne. Keby si sa pridal do vseobecneho fanklubu s vankusmi a stale by robili reklamu na ten jeden gulaty vankus od jednej firmy, tiez by to bolo trochu nemiestne. o tom to je.
a ze sa nehanbis utocit tu na male dievcatko! teraz normalne ze nemozem spat!
@malapohroma ale tu nejde o to.. si precitaj prispevky tej skupiny...
on tam ukazoval vsetko nove co spravil... ci webky.. blogy... forum....
teraz robi svoje blogy a ponuka ich... ak spravi nieco ine nove zas to tam ponukne
( vankusova firma by ponukala LEN gulaty vankus a kazdy tyzden NOVU farbu medzi tym by tam ponukala aj nove vyrobky napr. paplony... )
snazim sa ti vysvetlit ze tomas ponukal AKTUALITU na birdzi ktora bola prenho PRIORITNA tak isto ako davnejsie ked si tu skupinu prestudujes boli blogy a casak...
@freedomko keby som nemala pravo, asi dostanem ten ban keby som bola jebnuta, asi je aj ta polka ludi z fora co so mnou suhlasila. keby si ty nebol jebnuty, neposudzoval by si to takto
mne to tam vobec nevadilo.a vlastne ani teraz mi to nevadi. tych sprav z birdzu na fb nie je zas tolko, aby mi videoblogy zaspamovavali hlavnu stranku. potom by mi to mozno aj vadila. ale takto? ee
@freedomko nič v zlom, ale @107 komentár si trochu prehnal. Nemyslím, si že @malapohroma si zaslúži nadávky, za to že niečo kritizovala.
Ako to či s ňou súhlasíme alebo nie, neznamená, že je (nadávka), lebo sa sťažovala. Ľudia by sa naopak mali sťažovať, samozrejme nie všetkým sa vyhovie. Ale ľudia majú právo vyjadrovať svoj názor, a nemyslím len na BIRDZi ale aj všeobecne, keď vláda (Fico) robí niečo zle, tak ľudia majú právo sa sťažovať (aj keď Fico si môže teoreticky robiť čo chce, čiže tak ako ja v tomto prípade), ale keď sa niekto sťažuje, neznamená, že mu budeme nadávať...
Vyjadrila svoj názor. Mne sa ten názor páčil, asi som to fakt trochu prehnal, tak som si vymyslel niečo iné. A možno to je teraz lepšie... Síce chvíľu potrvá, kým tam bude veľa fanúšikov, ale možnože vďaka tomu pritiahnem viac ľudí na BIRDZ, lebo fanúšikom birdzu sa nestane každý, ale fanúšikom videoblogov sa môže stať aj niekto, kto bude na birdz chodiť len kvôli nim. (to je možno prehnaný príklad)
este dobre, ze z tych par videoblogov celkovo co som videl ani jeden sa mi nepacil, proste mne sa celkovo videoblogy nepacia. Takze taketo veci su mi dost ukradnute
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
118 komentov
ale, hento na FB........nejde ma síce roztrhnúť od hnevu, alebo niečo také, ale áno vadí mi to :p
A mne to nevadí,vieš že to čo robí Tomáš zaujíma asi každého viacej ako to čo robia iný,preto je to aj viac v pozornosti
A aj ja si robím reklamu niekedy na neaké veci
BAN len tak lahko nedostaneš
A áno, aj mne to pomaličky začína vadiť, a súhlasím.
@hajzelodkosti nehovorim ze mi nejebe, pytam sa, preco si to myslis?? fakt, ze dvaja ludia maju rozlicne nazory na inych ludi neznamena ze niekomu z tych dvoch musi jebat, jedine ze by boli jebnuti obaja ked uz si to myslia..
On si robí čo chce
A je to seriál,je to sledované,patrí to k Birdzu,on si to na tu fanstránku môže dať,a ostatní majú proste smolu
ale tu ide o to ze znevyhodnuje inych.. preco nespravi reklamu aj inym dobrym videoblogom?
to, ze to on vyuziva na reklamu je jeho vec, to ze teba to stve a nevyuzivas to je tvoja hlupost
asi nevies ako tie skupiny funguju vsak.. ked to napise on, zobrazi sa to vsetkym fans.. ked ja to napisem na nastenku toho fanklubu, vsimnu si to len ludia co su nahodou na tej stranke a citaju nastenku (nepravdepodobne)
ale stale je to jeho vec, ze si tam robi reklamu a sluzi to len pre jeho dobro..ty si tam mozes robit tiez reklamu no uvidi ju menej ludi. tomas ma vyhodu zakladatela
alebo ak ti to az tak prekaza tak si zaloz vlastnu fan stranku na facebooku, hod na nu odkaz na fanstranke birdzu a vsetkym svojim kamaratom a mozno budes ty top
stale nechapem nad cim sa rozculujes? je zakladatel birdzu aj stranky na FB, cize je samozrejme, ze bude zvyhodneny
Čo sa týka fanstránky na Facebooku. Myslím si, že v porovnaní s inými spamermi, sa správame dosť slušne a korektne. Ale je možné, že prehodnotím používanie skupiny BIRDZ.SK a bude používaná iba na nové funkcie na BIRDZi...
@blacktears mne to za to nestoji, mne to nevadi, ja vblogy netocim, len som na to chcela poukazat
@eraser hej hej trapi.. som az priliz empaticka .___.
A k téme, mne trochu vadí zamieňať propagáciu webu s osobnou propagáciou, ale takto som sa vlastne o tom videoblogu dozvedela aj ja, inak si ho ani nevšimnem. A som človek, čo dokáže prehliadnuť, čo ho nezaujíma, takže je mi to vlastne jedno, či to tam bude aj naďalej, alebo nie.
a ked ti to nevadi na co si na to chcela pouzkazat? ludom to zacalo vadit az ked si o tom napisala a im to zacalo vadit preto, lebo kazdemu musi nieco vadit, tak preco prave nie toto
@tomas kludne si tam rob nadalej reklamu, ak chces ja ti budem robit reklamu na svojom facebook profile
Trochu som sklamaný, že si myslíte, že by ste mohli dostať ban za svoj názor, neviem prečo ma prirovnávate ku komunistom...
(a áno, od dnešného dňa bude FB skupina BIRDZ informovať iba o novinkách celého portálu)
a este jedna vec ty si povedala, ze tebe to nevadi presne tu:
@54 koment, druha veta, 9 slovo..este ti to aj skopirujem, aha:
blacktears mne to za to nestoji, MNE TO NEVADI, ja vblogy netocim, len som na to chcela poukazat
Kto chce byť fanúšikom Tomášovho videoblogu, nech sa pridá sem:
» www.facebook.com/pages/Tomasov-v...
Kto chce byť fanúšikom BIRDZ Videoblogov, kde sa budú pravideľne propagovať všetky zaujímavejšie videoblogy (čiže občas aj Tomášove, ale aj od iných ľudí, nech sa stane fanúšikom:
» www.facebook.com/pages/BIRDZ-Vid...
To isté, týkajúceho sa Blogov, budeme tam niekoľko krát týždenne pridávať linky na zaujímavé blogy (články), top články a podobne (neskôr niektorým šikovným bloggerom dovolím aktualizovať tú fan stránku)
» www.facebook.com/pages/BIRDZ-Blo...
A oficiálny fanklub BIRDZu, na oficiálne veci, kde budú iba novinky, nové funkcie, nové dizajny a podobne nájdete tam kde predtým:
» www.facebook.com/komunitnyportal...
(Ak sa stanú tieto skupinky úspešné, veľmi radi tam budeme propagovať kohokoľvek, zároveň urobíme na BIRDZi stránku "vaše fankluby", kde si bude môcť každý kto chce urobiť svoj fanklub a samé sa mu to objaví aj na jeho webke...)
inac @bunniska dakujem si zlata
ste na smiech
spravim si page na FB prida sa tam 500 ludi a co tam pastnem je moja vec aj keby som napisal "ste blby" je to jedno...
majitel ma pravo na cokolvek teraz tu odsudzujete tomasa ze zverejnoval svoje na svojom
aj birdz je jeho zakazete mu tu pisat ?! posobit ci co?! uplne chore na hlavu.. nebyt jeho ani blogy neexistuju... a teraz mu este picujete... uplne jebnute..
na cele s @malapohroma ....
neviem ti odpovedal.. musela by som zazit
@elfer dakujem
ved bude mat vzdy viac pozornosti. a ta mu aj patri, kedze nam stvoril birdz
niekto bude mat firmu co vyraba vankuse bude si robit reklamu na gulaty vankus na FB a na svoje vyrobky budes picovat na to na ich stranke vo fore ze si robia reklamu prave na ten vankus ?
A tomas sa zachoval teraz myslím super.
a ze sa nehanbis utocit tu na male dievcatko! teraz normalne ze nemozem spat!
on tam ukazoval vsetko nove co spravil... ci webky.. blogy... forum....
teraz robi svoje blogy a ponuka ich... ak spravi nieco ine nove zas to tam ponukne
( vankusova firma by ponukala LEN gulaty vankus a kazdy tyzden NOVU farbu medzi tym by tam ponukala aj nove vyrobky napr. paplony... )
snazim sa ti vysvetlit ze tomas ponukal AKTUALITU na birdzi ktora bola prenho PRIORITNA tak isto ako davnejsie ked si tu skupinu prestudujes boli blogy a casak...
filip
Ako to či s ňou súhlasíme alebo nie, neznamená, že je (nadávka), lebo sa sťažovala. Ľudia by sa naopak mali sťažovať, samozrejme nie všetkým sa vyhovie. Ale ľudia majú právo vyjadrovať svoj názor, a nemyslím len na BIRDZi ale aj všeobecne, keď vláda (Fico) robí niečo zle, tak ľudia majú právo sa sťažovať (aj keď Fico si môže teoreticky robiť čo chce, čiže tak ako ja v tomto prípade), ale keď sa niekto sťažuje, neznamená, že mu budeme nadávať...
Vyjadrila svoj názor. Mne sa ten názor páčil, asi som to fakt trochu prehnal, tak som si vymyslel niečo iné. A možno to je teraz lepšie... Síce chvíľu potrvá, kým tam bude veľa fanúšikov, ale možnože vďaka tomu pritiahnem viac ľudí na BIRDZ, lebo fanúšikom birdzu sa nestane každý, ale fanúšikom videoblogov sa môže stať aj niekto, kto bude na birdz chodiť len kvôli nim. (to je možno prehnaný príklad)