Dnes sa mi stala dosť nepríjemná vec dostala som balíček za 80 eur ktorý som si nikdy neobjednala a zo zvedavosti som ho otvorila a tam boli topánky na kolieskach za 80 eur a 80 eur za takú blbosť by som NIKDY NEDALA a čo ka teraz ja s tým?
Ak je to z nejakeho eshopu tak to normalne vrat.. a ak ti to poslal nejaky random adresat, bez nejakeho papieru atd, tak ich mozes skusit dat akurat tak na bazos a dufat, ze sa ti vrati aspon 20€
vrat to na postu!
mne takto omylom niekto zobral nieco, zavolali mu z posty nech to donesie, doniesol a vratilo sa mi to.
alebo zavolaj tam odkial to prislo, ze to neni tvoje, ale ja byt tebou tak skor tej dorucovacej spolocnosti.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
mne takto omylom niekto zobral nieco, zavolali mu z posty nech to donesie, doniesol a vratilo sa mi to.
alebo zavolaj tam odkial to prislo, ze to neni tvoje, ale ja byt tebou tak skor tej dorucovacej spolocnosti.