podte do tejto FB Group!!!
Ak by sa dalo, aj tu by osm vytvoril skupinu, treba im dokázať, ze ked porusili pravidla, kedze nezucastnit sa neznamena nahradny termin ako oni dostali aj ked je dovod
@gaaragirl
v pravidlach Eurovizie mas, ze ked interpret z akychkolvek dovodov nemoze vystupit, konci... Pre bajny DESMOD to neplati, preco? Jednoducho nejde o DESMOD, ale o dodrziavanie pravidiel....
@noxardna
v nahradnom kole desmodu su Smola A Hrusky, daleko od komercie s pohodovym ska zo slovenska songom a ti sa dalej kvoli desmodu asi nedostanu... taze, aj to je dovod, desmod ta nema co robit !!!
@stephan
naco pises taky nazor? mne to je jedno, ja chcem vediet nazor na porusenie pravidiel
tym ze ta to nezaujima neprispievas do diskusie
VOLE
nezaujima ma metalovy koncert, nejdem tam
nezaujima ta toto forum, nechod sem a duplom nepis sem
!!!
suhlasim. do skupiny som sa uz pridala. nech uz idu kade lahsie ked to mam pocuvat zakazdym ked zapne radio, je to zle, ale ked uz ani telku nezapnem bez desmodu...
ako viem, desmod tam nebude vystupovať s piesňou Vyrobená pre mňa ale s "poslednou minútou" .... to len na okraj (dufam, že ma niekto nenapadne, že som sa nevyjadril k téme )
VOLE !!
a k tomu, myslím si, že by mal byť Desmod diskvalifikovaný, pravidlá sú pravidlá, aj keď ten song PM je celkom fajn. Taká komerčná "vypaľovačka" a v podstate len také majú na Eurovizií šancu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
no pekne..
v pravidlach Eurovizie mas, ze ked interpret z akychkolvek dovodov nemoze vystupit, konci... Pre bajny DESMOD to neplati, preco? Jednoducho nejde o DESMOD, ale o dodrziavanie pravidiel....
v nahradnom kole desmodu su Smola A Hrusky, daleko od komercie s pohodovym ska zo slovenska songom a ti sa dalej kvoli desmodu asi nedostanu... taze, aj to je dovod, desmod ta nema co robit !!!
naco pises taky nazor? mne to je jedno, ja chcem vediet nazor na porusenie pravidiel
tym ze ta to nezaujima neprispievas do diskusie
VOLE
nezaujima ma metalovy koncert, nejdem tam
nezaujima ta toto forum, nechod sem a duplom nepis sem
!!!
VOLE !!
a k tomu, myslím si, že by mal byť Desmod diskvalifikovaný, pravidlá sú pravidlá, aj keď ten song PM je celkom fajn. Taká komerčná "vypaľovačka" a v podstate len také majú na Eurovizií šancu
akoze nemam proti nim nic ale uz by sa mohli ukludnit...
cize som za aby ich bud vyhodili alebo oni odstupili
Ach a just je mi to jedno ! Netuším o čom je tu reč.