zase raz som sa pohadala s mamou.......nepacia sa jej ludia s ktorymi chodim von aj ked vzdy ked sa ma spyta kde som bola alebo s kym som bola vzdy jej poviem pravdu ale ona ma aj taq dojebava lebo ze sa jej to nepaci neviem ci jej mam zacat klamat aby sa
a divis sa ked pijes,fajcis?a vravis jej pravdu? ..rob co chces no,ale pokial jej toto vsetko vravis bude ti nadavat stale..a pravom!tak ju klam no alebo s tym prestan
ako sa mozrejme ze som jej nepovedala ze pijem a fajcim v tomto jej klamem ale vie o nich ze fajcia to jej nezatajujem aspon sa mam na co vyhovorit ked pridem zafajcena domov len jej vadi ze s nimi chodim a ze kde chodim
@pawlo jasne ze parkrat mi matka na to prisla ale teraz je v tom ze nefajcim uz som prefikanejsia a taqe vyvari co ja na nu skusam ani ju nenapadne si mysliet ze fajcim
uff.. cigy su brutalny bordel.. ale ludia s tym nechcu prestat lebo im je jedno ze tym privodia zdravotne problemy uplne cudziemu cloveku ktory ma 52 rokov
Žijú o niekoľko desaťročí dlhšie ako ty - a toho určite videli a zažili dosť. Nemysli si že oni keď boli mladý nič podobné nerobili a neskúšali. Takže presne vedia ako ich pekne krásne klameš do očí...
ha, no ja som tiez pohadana s mamou a drzim rekord, uz 11 dní sa s nou nebavim ..a este sa cuduje ze prečo, ked ma nikam nechce pustit von. a to sa vobec neucim zle, nepijem, nefajcim proste nic take..a najnovsie som sa dozvedela ze nemozem chodit behat za dedinu ani ist ku kamoske do vedlajsej dediny lebo by ma vraj niekto uniesol alebo ma zrazilo auto(čo ma moze aj cestou do skoly ....a ani do posilky nemozem chodit a ked si sadnem za pc, zas je zle tak ja uz fakt neviem co mam robit, ked vijsť z domu nemozem a ani doma nemozem robit co chcem..
aha, cize ty si chces v patnastke spokojne fajcit, chlastat a chodit von s hocikym, predpokladam, ze aj hocikedy a zaroven chces, aby ti to mamicka tolerovala a mala ta aj napriek tomu rada a dokonca by ti mala hadam obcas aj ona sama naliat
lebo takto to vo vsetkych rodinach bezne fungujem len ty si urcite vynimka, ktorej vsetci vsetko zakazuju! :"(
@tikalok nie vobec netuzim potom aby mi mamicka nalila ani potom aby som mohla byt vonku dokedy chcem nevadi mi ked ma bude odmebdzovat casovo alebo financne len nech mi preboha nevybera kamaratov a nevravi ze kto je pre mna dobry a kto nie ona ich nepozna taq ako ja a s nimi sa mozem porozpravat poradia mi a kebyze sedim s nou doma co by sme robili len by sme sa hadali
@ooooo no teoreticky ma mozu vykopnut z domu(co nepredpokladam, ze sa stane ..ale budem sa snazit s tym daco urobit, lebo sa fakt zblaznim...kks to dnes oco za mnou prisiel ze on bol taky isty tvrdohlavy jak ja a vtom povedal totalne neco odveci, ze "sak si mozes aj frajera doviest domov" ja ze skapem ale podareny bol..
Tiež si myslím že o tvojom fajčení tvoja mama vie... keď na to dokázala o rok staršia kamarátka prísť svojmu mladšiemu bratovi... A rodičia v tomto bývajú ešte skúsenejší...
Takže tvojej mame sa vôbec nečudujem... A súhlasím s @black_soul
ja mam 15...a keby toto robim doma,že sa ožieram piatky, fajčím...a podobne...tak by som bývala nekde pod mostom ...uvedom sa dievča...dôkaz puberty...
ona viac oceni kedjej povies pravdu aj ked ju ta pravda bude boliet ale aspon bude vediet ze si k nej uprimna ale ked jej zacnes klamat velmi ju nepotesis a bude si mysliet ze jej klames uz vo viecerych veciach a mozno si bude aj mysliet ze robis este nieco ovela ovela horsie...povedz jej pravdu hoci bolestivu ale ona to pochopi...pochopi ze si k nej uprimna
@vewe akoze mam jej povedat ze fajcim?? ale ona ma tym padom prestane pustat vonku lebo si bude mysliet ze to koli nim ale podla mna ked jej neklamem v tom ze kam a s kym idem taq si mozno mysli ze jej neklamem ani ked jej poviem ze nefajcim
tvoja mama ťa iba chce ochrániť a robí dobre - záleží jej na tebe. Ak by ťa nemala rada, tak by sa o to nestarala. Váž si toho, množstvo detí by dali za tvoju mamu aj dušu...
ale ona to robi len preto aby si sa tymala lepsie ona ta chce ochranit ty si stala jej male dievcatko...vies ja mam troch bratov jeden je o 12 rokov starsi ako ja a to je najmladsi taze si myslim ze ty to nemas tazke lebo mna si ochranuju este aj bratia a ten najmladsi najviac a je na mna rpisnejsi ako mama ale len preto lebo obaja chcu pre mna to najlepsie aby sa mi nic nestalo
Mne keby 15 ročná dcéra pila a chodila po krčmách, to by bol ešte len cirkus. Buď rada, že sa jej to len nepáči. Odomňa by si dostala aj zopár po papuli.
Asi sa len bojí o tvoju budúcnosť, zdravie atď a preto nechce,a by si sa stretávala s tvojimi priateľmi... Teda máš istotu, že ťa má rada, ale to ti asi veľmi nepomôže, len pridá.. tak osp.
A keď sa to tak berie, prečo sa tým trápiš, veď s najväčšou pravdepodobnosťou otrčíš kopytá skôr ako ona - buď na cirhózu pečene, alebo rakovinu, alebo budeš jedna z výnimiek potvrdzujúcich pravidlo a húliť budeš ešte 800-500 rokov a zdravá ani buk.
Máš predsa hlavu, tak niečo vymysli. Keď si jej schopná klamať v jednom, tak prečo nie v druhom? Verím, že ti je z toho nahovno, ale nejako to dopadne.
Nezávidím ti. Moja mama mi necháva slobodu, začo som jej nesmierne vďačná...
Pozri sa na to z tej lepšej stránky: vždy sa nájdu bytosti, ktoré sú na tom horšie ako ty? ak je to teda lepšia stránka....
ked sa zamyslis, a teraz myslim ze ale fakt riadne zacnes premyslat tak zistis ze problem je v tebe nie v mamke! jej nevadi s kym sa stykas, vadi jej ze ludia s ktorymy a stykas piju a fajcia, tzn vie ze aj ty pijes a fajcis... taky je moj nazor, fakt je ale ze problem je v tebe takze so sebou nieco rob
Moji rodičia zväčša vedia, s kým idem, kam idem a kedy sa vrátim. Keď prídem občas zafajčená, tak ma zdrbú jak mača, ale keď som sprostá, tak som sprostá. V každom prípade však nemôžem robiť čo si zachcem, moji rodičia vedia byť nepríjemní, pokiaľ sa nesprávam tak ako by sa patrilo.
Avšak mám šťastie na rodičov, ktorí síce ofrflú, podrýpavajú a niekedy sú zlí , máme pekný vzťah a nemám dôvod im robiť nejaké naprieky.
vzdy pises a vravis to iste, ze mama je na teba taka a taka a ze ty robis hento a tamto, no nikdy s tym nic nerobis. Ja sa k tomu uz nevyjadrujem, nema to zmysel, pride mi to len akoby si to sem chcela napisat, aby to vsetci videli a tym to konci.
ja som mala podobny problem...a nakoniec som pochopila ze moja mama mala pravdu...aj ked co sa tyka toho fajcenia ja ti nemam asi co hovorit ale myslim ze ma aj tvoja mama pravdu...raz na to mozno prides...a myslim ze ak chces byt s kamosmi da sa to aj bez toho aby si pila...
nechapava matka ? hej casto nas vobec nevedia pochopit vravia nam ako ze nam chcu len dobre a blabla, boli casy kedy som nemola s mamou prehovorit ani pol slova vtedy mi najviac pomohli kamarati..ale teraz si s mamou dost rozumiem aa rozpravame sa pomaly o vsetkom.. je to moja kamaratka .. ...
prečo sú tínedžeri takí sprostí? =D .. nechápem, v jej veku som už 11 rokov vedel, že nechcem fajčiť .. oh.. mal by som prestať pozerať BigBangtheory... cítim sa ako Sheldon =D
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
52 komentov
a tak podla mna jej trocha zaklam,aby sa ukludnila,alebo skus sa s nou este porozpravat...
a s akymi ludmi chodis von?
Buď sú slepý alebo nás tu pekne osieraš
Žijú o niekoľko desaťročí dlhšie ako ty - a toho určite videli a zažili dosť. Nemysli si že oni keď boli mladý nič podobné nerobili a neskúšali. Takže presne vedia ako ich pekne krásne klameš do očí...
lebo takto to vo vsetkych rodinach bezne fungujem len ty si urcite vynimka, ktorej vsetci vsetko zakazuju! :"(
Takže tvojej mame sa vôbec nečudujem... A súhlasím s @black_soul
to co pije a fajci od 10tich ma slabu vychovu a velmi malu inteligenciu...
moja sestra je takato akurat ze mama ju neobmedzuje ani jej nenadava, nadavam jej len ja... a raz ju zabijem
Asi sa len bojí o tvoju budúcnosť, zdravie atď a preto nechce,a by si sa stretávala s tvojimi priateľmi... Teda máš istotu, že ťa má rada, ale to ti asi veľmi nepomôže, len pridá.. tak osp.
A keď sa to tak berie, prečo sa tým trápiš, veď s najväčšou pravdepodobnosťou otrčíš kopytá skôr ako ona - buď na cirhózu pečene, alebo rakovinu, alebo budeš jedna z výnimiek potvrdzujúcich pravidlo a húliť budeš ešte 800-500 rokov a zdravá ani buk.
Máš predsa hlavu, tak niečo vymysli. Keď si jej schopná klamať v jednom, tak prečo nie v druhom? Verím, že ti je z toho nahovno, ale nejako to dopadne.
Nezávidím ti. Moja mama mi necháva slobodu, začo som jej nesmierne vďačná...
Pozri sa na to z tej lepšej stránky: vždy sa nájdu bytosti, ktoré sú na tom horšie ako ty? ak je to teda lepšia stránka....
deti deti..........
Avšak mám šťastie na rodičov, ktorí síce ofrflú, podrýpavajú a niekedy sú zlí , máme pekný vzťah a nemám dôvod im robiť nejaké naprieky.
asi by som jej klamala