takže..toto je fakt že problém..a preto prosím o nedo*ebávanie takže...problém spočíva v tom, že keď už chceme so starým ísť na vec..všetko je v pohode..stojí...a v polovici aktu jednoducho zmekne...a nič..proste..ostane nešťastný..a sám nevie čím to j
Vecny problem niektorych muzov. bu pouzivaju kondomi a tym padom im to nici ich vzrusenie a jednoducho upadne. Ked sa mu raz postavy tak je to dobre . Mali by ste navstivit sexuologa. lebo s tym nie su zarty. on vam mozno daco poradi. alebo jednoducho na ostro a mozno sa nepokazi nic teraz si nerobim srandu uz som o tom cital. jeden mal s tym problem a musela si potom ta jeho davat antikoncepciu. ale sexuolog pomoze
Plne súhlasím s Kaskom, ale nemusí to byť len fyziský problém niekedy je pôvod v psychike a to len tak ľahko nejde treba nájsť problém krorým sa to spustilo a to môže byť hodne rokou do zadu a teraz sa mi budeš smiať nemusí to byť problém s tohto života.
vzhladom na to ako tradicne je vedena tato diskusia na uvod len podotknem SEX NIE JE TA NAJDOLEZITEJSIA VEC V ZIVOTE VLASTNE KTO SA NAD TYM HLBSIE ZAMYSLI JE 1000 DOLEZITEJSICH VECI AKO PUDY a teraz k problemu hmm neprijemne moze to byt vela vecami mali by ste ist za sexuologom pripadne skuste skusat nove a nove polohy to by mohlo zabrat alebo do toho pridat viac vzrusenia napriklad si to rozdat v parku ale to teraz s prichodom zimi neodporucam
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
1, chodíme aj naostro... tak ja už nvm
2, a neverili by ste ale som aj vyzlečená !!!
3, mno a psychológ...nvm...nvm..poraniť mužské ego..