hmm... s kamoškou sme minule kecali že či naozaj všetci chalani myslia iba na to jedno .. a tak sme zistili že asi ano ..podla toho si vyyberaju aj baby aasi.. omg ja to nechapem..... poznam jedno dievča,, akože je v pohode a je snou sranda,,ae je st
omg zabrat mi dalo rozlustit to nie to este vymyslet cosi inteligentne ako odpoved... tkaze som sa na to vysral a pisem neinteligentnu odpoved - BULLSHIT. Inak reci a informacia ze jedna pani povedala su fajn a tiez nechapem co stale vsetci riesia zo stetkami a podobne. Preco by si clvoek nemohol slobodne zasexovat ked sa mu chce? Ked chce sex a nie frajera tak co ma robit? Nehovoriac o tom, ze ludia co pravidelne sexuju su pritazlivejsi (podla nejakych vyskumov ). A v neposlednom rade nejde az tak o vyzor ako vystupovanie, na co bude niekomu pekna baba ked nema vlastny nazor alebo je tupa ako poleno?
no dobre, odpoved znie: nie, vysledky vaseho seriozneho vedeckeho prieskumu su velmi lahko spochybnitelne a nie su aplikovatelne na kazdeho. a tym sa to tu moze uzavriet.
no ak tie baby čo sú podľa teba normálne píšu takto tak viem kde je chyba že prečo ich nikto nechce...
ďalej s radodajkami by normálny chalan určite nechodil, nevravím že by ich nepretiahol...ale keď myslíš pod pojmom chalani chalanov (+ -) v tvojom veku tak sa nečudujem...
normálne dobre vyzerajúce baby, ktoré sa nekurvia chce každý chalan...
btw ale aj baby chcú hlavne kurevníkov
a zavidis jej?vyzera to tak...urcite je ta zenska pritazlivejsia ako si ty aa tie uzasne kamosky bez priatelov co ked hubu otvoria tak katastrofa...!aspon si moze vyberat nezavid radsej sa uc
6. omfg ja som vedela že to tu niekto napiše. lebo som to na p.. napisala nefadii nie nezavidim jej to .. nepoznaš ju tak čus ....ona si može vyberať, ae može si vyberať len s kopy kktou kery ju po*ebu a ptm nechaju tak, tak myslim že niet čo zavydieť,, nezda sa ti ?
7.a nechapem preco tu riesis svoju ,,kamosku"...mne je ukradnuta rovnako ako aj ty len nechapem fakt naco ju riesis...potom tto vyzera ze sa chodis vyplackavat a zavidis jej...ak si nevies ziskat chlapca tak to nieje ani jej ani moj problem...
9.hllupy nazorny priklad nemyslis?ved si to skus otocit keby ona tak o tebe napisala...ako by si sa asi citila?dost prijebane ale ok len nech uz konecne zacne apson niekde platit rovnopravnost!
12. jaj taak.. no tak to by som cela videť, mohla by..aspon by som sa zasmiala.. noo o tom pochybujem, kedže takych jak je ona je vela..bola by to pekna nahoda
a ja zase nepochopim prečo všetky dievčata myslia na to že chlapci myslia len na sex...mne nezaleži na tom či je to dievča pekne či mi da zatrsať atd ja len chcem aby ma lubila a verila mi...nič ine ma nezaujma...
nejde o krasu ... ale o sexepiiil...to nwš?? ale ne...podla mna chalanom nejde len o to JEDNO!!! najdu sa aj normalni ale ot su vačšinou nejaki knazi a tak ale ne robim si prdell...mam dobru naladu tak co uz
tha to ze chaalani myslia iba na jedno aj ked nerada priznavam ale je to pravda.moc sa mi to nepaci lebo niektory chaalni sa koli tomu srqavaju divne cmuk
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
no dobre, odpoved znie: nie, vysledky vaseho seriozneho vedeckeho prieskumu su velmi lahko spochybnitelne a nie su aplikovatelne na kazdeho. a tym sa to tu moze uzavriet.
ďalej s radodajkami by normálny chalan určite nechodil, nevravím že by ich nepretiahol...ale keď myslíš pod pojmom chalani chalanov (+ -) v tvojom veku tak sa nečudujem...
normálne dobre vyzerajúce baby, ktoré sa nekurvia chce každý chalan...
btw ale aj baby chcú hlavne kurevníkov
Dávna skutočnosť a vedia to aj malé deti, tak načo blbých otázok?