no ako by som zacala lebo je to na dlhsie. Chodim s chalanom 9 mesiacov. je jasne ze sem tam boli nejake hadky a tak. ale inak bolo vzdy vsetko celkom v poriadku. a teraz mi len tak medzi recou povedal, ze sa musime rozist...lebo ze ide do Zvolena na vyso
co sa s tymi problemamy vreco roztrhlo? sak uz nic ine necitam len ako mate problemi s chalanmi zrejme na to ma vpliv leto a to ze mate nase vsetci viac casu a leziete si na nervy ale k problemu: na toto nie je rozumna rada je slobodny ma pravo volby a myslim si ze ani ty by si nebola stastna keby tvoju lasku nemohol opatovat... ale je tu aj druha varianta ze ta lubi a len sa niecoho zlakol vies vy baby ste asi jedine stvorenia ktore dokazu chlapovi aj strach nahnat
A este jedna vec. Podla toho ako o nom pises ho neberies moc vazne, povedal by som, ze ta ma rad ale dost ho zranuje to, ze mu nerozumies v niektorych veciach a zrejme sa ani nesnazis vcitit sa do neho. Lebo ked niekoho lubim tak mam vo zvyku porozumiet tomu preco sa tak rozhodol a akceptovat jeho uhol pohladu, ale ked mu poviem ci mu nejebe, tak vacsinou dlho nerozmyslam nad druhym....
Je to cele cista hypoteza, zalozena na jednom smiesnom odstavci takze nebrat, az tak vazne.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
Je to cele cista hypoteza, zalozena na jednom smiesnom odstavci takze nebrat, az tak vazne.