čo si mám myslieť o tom : Ak chlap ktorý sa mi páči a bla bla bla je triezvy a ledvom ma pozdraví ale vidím , že sa stále na mna pozerá a sleduje ma.Keď si vypije , alebo si nejak spolu vypijeme tak je to úplne inak , stále robíme opičky ako daky zamilova
.. Plus, aj ked som sa snažila ignorovať ho vždy ked sa niekde stretneme , to nejde proste ... My musíme byť vždy nejak spolu... Nejako nas to proste pritiahne... A sme soplu celý večer ....
@decay akože holka lutujem nas ale my nemame ani čisla nič ani fb proste chapeš a ja len čakam na daku žurku kde sa stretneme a ja budem zas v piči nutena sa najebať haha
@cjubou S ním sa to proste nedá , o sa ako keby so mnou nechce rozprávať.... Ja som sa s ním raz snažila rozprávať ale proste on sa smial a povedal že inokedy , inokedy inokedy .. a vždy ujde...
ja by som to zhodnotil asi tak, že ako všetci dobre vieme, alkohol búra zábrany a dvíha sebavedomie. Asi sa bojí ako by si reagovala, keby Ti otvorene povedal čo k Tebe cíti. Buď to, alebo je to taký, ktorý je rád, keď ho dievča dobíja.
A rada: tak skús s iným "flirtovať" (skús sa s nejakým kamošom, ktorého on nepozná dohodnúť, aby ti v tomto helpol), alebo ho skús nejakým iným spôsobom vyprokovať k aktivite. a ak k tebe niečo cíti, čo asi áno podľa toho čo píšeš, tak ho to isto nenechá chladným
@vrahina ješiš, tak je extrémne bojazlivý a možno zakomplexovaný, to ťa naozaj nevedelo napadnúť samú? a okrem toho možno on vníma teba rovnako, keďže pochybujem že sa s ním za triezva rozprávaš, keďže ťa odradí že on si ťa za triezva nevšíma...
Myslím , že ani toto nebude viesť k ničomu čo ma fakt mrzi. Lebo neviem ako sa budeme baviť v rovnakej spoločnosti a bez seba.-.. Ked vždy sa pri tom teším na neho .... Bude to ťažke noo ... S ním sa podla mna komunikovať neda... A @fluptak flirtujem s nim ako sa da pri tých opičkách a tak... Ale proste pas .... On určite vie , že sa mi velmi pači... Ale potrebujem to vyriešiť račej teraz akoby to malo trvať rok alebo aj dlhšie ... Aj takí šialenci sú.
@vrahina ja som nemyslel ze mas flirtovať len s nim..........vravim nech ti helpne kamarat nejaky (najlepsie ktoreho nepozna).....lebo teraz z jeho pozicie.......ma ta a bez namahy.......a ked bude vidiet ze ta straca a ze sa netocis len okolo neho, ale zaujimas sa aj o inych, tak zacne ziarlit, a mas ho kde si ho chcela mat......
@fluptak hej ked som to robila tak proste putal pozornosť na seba a nechcel ma potom pušťať akože : Nepustim ta nie nie ..... Ale to je cele proste nič viac ... :/ problém kje že on si o každej mysli že je to kurva , ked ho byvala podjebalaa . A zasa ja to enchem prehnať aby si to nemyslel o mne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
pokúsiť sa porozprávať kým ste triezvi?
Vazne wtf
A rada: tak skús s iným "flirtovať" (skús sa s nejakým kamošom, ktorého on nepozná dohodnúť, aby ti v tomto helpol), alebo ho skús nejakým iným spôsobom vyprokovať k aktivite. a ak k tebe niečo cíti, čo asi áno podľa toho čo píšeš, tak ho to isto nenechá chladným
krátko štádiá opitosti: 1 až 1 a pol promile-priateľskosť,veselý výraz tváre,výrečnosť, smiech, sebaistota,spokojnosť...
1 a pol až 3 prom.-nekritický, netaktný, kričí, spieva, nedbá o okolie...
@fluptak hej ked som to robila tak proste putal pozornosť na seba a nechcel ma potom pušťať akože : Nepustim ta nie nie ..... Ale to je cele proste nič viac ... :/ problém kje že on si o každej mysli že je to kurva , ked ho byvala podjebalaa . A zasa ja to enchem prehnať aby si to nemyslel o mne
kedy sa uz naucite po slovensky ludia?
Ja osobne si myslím, že ak je ako doga, tak sa vešá aj po hydrante.