Nechapem tych zakompexovanych a zavistlivych ludi!!
aj vy mate skusenosti s nejakymi takymito ludmi? kludne piste ja osobne taketo typy ludi neznasam. a nechapem ich povahe. ked sa niekto s tebou nebavi len preto ze ti nieco zavidi.. tak tomu sa hovori ubohost!!! a je to este k tomu trapne!! D
môže to byť aj hlbši zmysel a to môže byť maska. alebo aj to je moźne že je povrchny a detinsky. v dnesnej dobe je kopec ludi intelektualne nevyvinutých
slovo "zakomplexovany" sa nejak začalo používať ako urážka a to ja nechápem. proste zakomplexovani ludia su ludia so zníženým sebavedomím, ktoré im niekto zničil úrážkami atď. poväčšine sú to milí tichí ludia. A závisť... ako tak čítam tvoj spôsob písania, prehlásenie že ti niekto závidí spravíš následkom toho, že sa o teba niekto nezaujíma a ty nemáš na čo iné to hodiť -.-
zakomplexovani ludia ani tak nie sú zlí-šak každý máme nejaký ten kompex.. ..tiežn nechápem..skôr mi vadia tí, ktorí vďaka svojim komplexom sa snažia zakomplexovať aj iných ľudí a dodrbať im život...
moji zlati !! neviete o com ja hovorim.. tak drzte radsej picu a krok ! a neplette sa do mojho zivota takymto primitivnym sposobom !! mna to absolutne nezaujma !!
@tichyrok nepochopila si tomu ako vidim...tie slova maju uplne iny vyznam a nie mili tichi ludia ..su to zakomplexovani ludia, ktorim sa nedari mozno ako druhemu, tak potrebuju stale nieco riesit, proste maju zo zivota komplexy...a nie mily tichy clovek
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
btw. nievie niekto kde je tolko @schizoofrenik ?
Takže záver? nechápem zakladatelku fóra