ahojte!!mam spoluziaka,do ktoreho som sa zalubila,aj som mu to povedala,ale jeho odpoved znela : NO.Medzi nami je nieco zvlastne neviem ,co to je ,ale jeden druhemu sa snazime si pomoct,dokonca povedal,ze sa o mna boji,vzdy len mne z celej triedy zavola,e
daj tomu cas. co ja viem skus ho nastartovat trebars..si predstav ze existuju aj hamblivi muzi..dokonca aj taki ktori slovu lubim ta prikladaju taky vyznam ze ho nevyslovuju na pockanie
mne chalan povedal po dvoch tyzdnoch,ze ma lubi hm-bolo to pre mna prekvapko...pozvi ho niekam a nerieste taqe veci v skole,sice neviem ci si mu to povedala v skole,ale to neni dobre miesto...cize zavolaj hona kavicku,alebo do kina drzim prsty
Ja mam opačný problem strašne sa na mna namotala jedna spolužiačka a ja neviem ako jej mam povedať že nemám záujem aby som jej neubližil a asi by som jej to mal povedat čo najskor aby mala jasno ale vobec sa mi do toho nechce.. neporadi niekto ?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
Komenty k téme
daj tomu cas. co ja viem skus ho nastartovat trebars..si predstav ze existuju aj hamblivi muzi..dokonca aj taki ktori slovu lubim ta prikladaju taky vyznam ze ho nevyslovuju na pockanie