Mm zaujimave.. Sice neviem kde je chyba (to by chcelo vidiet vacsiu cast kodu), ale tak isto ani neviem preco davas id (predpokladam ze udajovy typi integer) do uvodzoviek ked nejde o string?
A uz len take detajly, LIMIT 0,1 mozes kludne zmenit na LIMIT 1, resp limit tam nepotrebujes, kedze duplikatne id by v tabulke nemalo byt a query sa aj tak vykona len raz.
Este taka otazka. Premenna $fetch_check['id' ma aj nejaku hodnotu? Skusil si ju echovat a zaroven vykonat query?
ja som maval casto problem z uvodzovkami ak si myslis ze su v pohode tak nefem kde je problem ak si si neni isty radsej si uplne presne cekni ako ma vysierat syntax bo mne sa zda ze tych uvodzoviek tam mas dako vela.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
A uz len take detajly, LIMIT 0,1 mozes kludne zmenit na LIMIT 1, resp limit tam nepotrebujes, kedze duplikatne id by v tabulke nemalo byt a query sa aj tak vykona len raz.
Este taka otazka. Premenna $fetch_check['id' ma aj nejaku hodnotu? Skusil si ju echovat a zaroven vykonat query?
mysql_query($query) or die(mysql_error()