Nechcem ísť do školy. Nie kvôli písomkam. Ale sa strašne bojím spolužiaka (róma) bije sa s každým,robí si z nás srandu a ponižuje všetkých.Stále po nás kričí a stále hovorý o sexe ( že to bude s nami robiť) . Nevidržím to .Čo by ste robili na mojom mieste
Chodil skoro nahy po chodbe ed sme mali kruzok .Nastastie som to nevidela.Z kamosky si robil srandu ktora presahovala hranic. A kazdemu dievcatu sa snazil roztiahnut nohy v satni .Ja som potom odisla zo satne a cakala 20 min kim sa zacne kruzok.Ked som bola na 1 stupni som chcela oddist lebo tam ucitelka ma nezasala a teraz toto . A nezda sa ti ze potrebuje psychloga alebo do specialnej triedy?
@falinko no väčsina z nás tu má 15+, pýtat sa čo by sme robili na tvojom mieste je zbytočné. Keby nejaký cigáňsky kidd vyskakoval tak ho ubijem pomarančom
vieš čo je najhoršie, keď mu ukazujete ako sa ho bojíte. keď začnete predstierať a ignorovať ho, postupne ho to prejde a možno potom bude robiť zle iba tým pár, ktorí nevedia predstierať. Násilie neodporúčam, nejde o rasistickú nálepku, skôr o to, že len z nenávisti nemôžeš niekomu ublížiť. To by ťa najprv musel znásilniť a aj pri tom by si musela mať očitých svedkov. Žiaľ, buď sa s tým indivíduom vyrovnáš tak, že ho spolu s ostatnými odignorujete alebo ho spoločne zmlátite, sú ešte ďalšie možnosti, ale tieto dve sú také radikálne. K takému kokotovi by som ani mierne riešenie nehľadal a radšej ho skopal, čo tam potom, že by po nás vybehli 20. Omerta do piče.
Vieš ale kamoši ho neignorujú oni to berú ako srandu ale pre mňa to bolo tiež sranda ale len 1 mesiac potom som pochopila že niečo s ním nieje v poriadku. Oni ho aj nahovárajú lebo si myslia že je to sranda ale ako som hovorila presahuje to hranice . A keď ho ignoruješ tak ďalší ho v tom povzbudzuju a to naštve. A s ciganom sa nebii lebo ti tašku z okna vyhodia on nemá vychovanie však sú doma 9 a jeho brat nevie dobre rozprávať a má 16 . Najhoršie je to že keď ho všetci ignorujú tak si robí z každého srandu a vymýšla o nich básničky . Proti cigánom nič nemám s niektorými slušnými sa dá celkom porozprávať ale niektorý ani nepíšem .
Si pamätám že na základnej sa mi smial jeden retard že som nízky a zdvíhal ma. Raz som ho do vajec kopol a zvíjal sa ako červ. No on bol biely, ty takú možnosť nemáš. V ktorom si ročníku? Však skončí základka a máš pokoj.
@falinko ja byt tebou by som postval celú triedu proti nemu a potom ho dobiť alebo mu dajte na hlavu tašku aby vás nevidel, dajte mu do nosa a on nebude vedieť a vy sa navzájom nebonznete. Alebo by som kúpil najlacnejší peprak a len takú malú dávku ( divili by ste sa čo to dokáže urobiť) . Predpokladám že nahlásenie učiteľke nepomáha a čo sa týka toho ze chodil vyzlečený tak nahlásiť na políciu ale hromadne!!! Ideálne by bolo to ísť nahlásiť čo najviac rodičov žiakov a triedna učiteľka toť možnosti
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov