Ahojte, mám po vyberaní krčných mandlí a vtedy som nemohla vôbec nič takého jesť a keď sa mi spustilo krvácanie z rany, prestala som úplne jesť. Bála som sa, že sa mi to vráti. Od zahojenia však prešlo už pár týždňov a ja stále nie som schopná do seba nie
mala som podobné problémy pred 2-3rokmi.. postupne sa to upravilo, ale trvalo to dlllho, proste musíš začať jesť pravideľne, malé porcie lebo máš stiahnutý žalúdok, postupne si na to zvykne pýtaj sa čokoľvek potrebuješ vedieť
Vies co by ti pomohlo na toto poriadna manualna práca pri nej zabudnes na to co ti bolo a aj vyhladnes poriadne ze si ani neuvedomís ked to do seba nahadzes.
mas stiahnuty zaludok...ale dlho nevydrzis..ja som raz nejedla 4 dni..nedalo sa..neslo to akosi... Pani doktorka ( .-) ) povedala , že ak nezačnem, pojdem na infuzky..dala mi jest kalcium? Alebo niečo take aby som dostala chut..blee..ale pomohl
musíš postupne začať papať...kľudne malé porcie a často...asi začni nejakými polievkami, ovocie, zeleninka, jogurt....čo ti chutí a môžeš si dať aj nejaký bylinkový čajík na žalúdok mätový napríklad...
Fuu , no mne vyberali nosne mandle,ale to som mala vtedy približne 5 alebo 6 rokov,a pametam,ze sa vyberali z ust. ale bola som potom v pohode po case.. jedla som normalne.Podla mna skus navstivit doktorku obvodnu alebo tam ,kde ti ich vyberali.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
Ja som, asi 3 týždne po začala normálne jesť, a to som 5ty deň tak krvácala, že som si myslela že umrem.
musíš postupne začať papať...kľudne malé porcie a často...asi začni nejakými polievkami, ovocie, zeleninka, jogurt....čo ti chutí a môžeš si dať aj nejaký bylinkový čajík na žalúdok mätový napríklad...