Rodičia prišli domov. Ukazujú mi s nadšením dve platne "Some Great Reward" a "Black Celebration" od Depeche Mode. Originálne z osemdesiatych rokov, v perfektnom stave.
"Stáli síce dokopy 60€, ale kúpili sme ti k tvojej dvadsiatke!"
Lenže sú mi úplne zbytočné. Gramofón je v otcovej izbe kde vkročím raz za uhorský rok. Moja izba a počítač sú na opačnej strane bytu. Aj tak väčšinu času strávim v škole a hudbu vždy počúvam v autobuse alebo cez medzeri medzi hodinami.
Neviem čo mám robiť. Sú úžasné, ale sú mi absolútne zbytočné. Niesme ani nejaká extra bohatá rodina aby sme si mohli dovoliť vyhadzovať peniaze.
Ja by som si ich nechala. Ak sú to originály skutočne časom naberú na hodnote, hlavne ak ide o kapelu ako Depeche mode. Za takých 30 rokov môžu mať kľudne aj štvornásobnú hodnotu.
nespočetnekrát som dostala niečo, čo som naozaj nechcela. ale neradila by som to do tej kategórie ako sú platne. pravda je taká, že by som si ich síce nemala kde púšťať, ale keby som už naozaj dostala nejaké vzácne originály, určite by som bola za ne vďačná. o to viac, ak by moji rodičia nemali peniaze na rozhadzovanie a predsa by mi ich zohnali.
zrejme by som si ich odložila niekde do vitrínky ako pamiatku na sladkých 20 a svojich rodičov. a raz by som o tom rozprávala svojim deťom a vnúčatám, ako som ich dostala ale fakt
ja som myslela, že to bude nejaká kravina. ja som napr. dostávala také veci že by si nechápal.... keď som mala 12 ROKOV tak som od mojej krsnej dostala NOHAVIČKY S DIEROU medzi nohami............... takže za nejaké platne by som bola aká vďačná.
Ja všeobecne nemám rád sviatky, kde dostávam darčeky a hlavne také darčeky, ktoré nečakám. Ale aj tak sa vždy tvárim, že sa mi všetko páči, aby som nikoho nesklamal
nedostávam také darčeky, už viac ako 10 rokov si darčeky vyberám sama a rodina ich proste kúpi, a rovnako aj kamarátom a frájkovi poviem niekoľko vecí, ktoré by som chcela a oni mi jednú z nich kúpia
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
"Stáli síce dokopy 60€, ale kúpili sme ti k tvojej dvadsiatke!"
Lenže sú mi úplne zbytočné. Gramofón je v otcovej izbe kde vkročím raz za uhorský rok. Moja izba a počítač sú na opačnej strane bytu. Aj tak väčšinu času strávim v škole a hudbu vždy počúvam v autobuse alebo cez medzeri medzi hodinami.
Neviem čo mám robiť. Sú úžasné, ale sú mi absolútne zbytočné. Niesme ani nejaká extra bohatá rodina aby sme si mohli dovoliť vyhadzovať peniaze.
zrejme by som si ich odložila niekde do vitrínky ako pamiatku na sladkých 20 a svojich rodičov. a raz by som o tom rozprávala svojim deťom a vnúčatám, ako som ich dostala ale fakt
ja som myslela, že to bude nejaká kravina. ja som napr. dostávala také veci že by si nechápal.... keď som mala 12 ROKOV tak som od mojej krsnej dostala NOHAVIČKY S DIEROU medzi nohami............... takže za nejaké platne by som bola aká vďačná.
oblecenie a doplnky ktore boli uplne mimo mojho gusta
Tak krstna sa ta mozno len pokusala zaradit do normalneho zivota, aby si bola ready az to pride