povie mi niekto,ako to tam funguje??? ake su tam skusky a tak celkovo??? lebo moc ma to tam láka, ale neviem do coho by som isla.... diky moc ( a su tam vobec aj baby)
moj bracha tam studoval tri roky, potom odisiel, ale vela ti nepoviem ale iste su tam aj baby, ale je ich o nieco menej. A on na tu skolu nadava, ale to je komplikovane.
je tu fajn...ale len v pripade ak tu mas chlapca ktoreho naozaj lubis a podrzi ta v situaciach ked mas chut s touto skolou seknut alebo tu mas dobru partiu s ktorou je sranda.pretoze si tu s tymito ludmi den co den od rana do poobedia tym padom sa tu vie secko...nieco ako na strednej...
dostavas plat.skola je taka ako vsade inde a ostatne veci zistis ak sa sem dostanes
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
2 komenty
ja tu studujem uz druhy rok...a poviem ti tak
je tu fajn...ale len v pripade ak tu mas chlapca ktoreho naozaj lubis a podrzi ta v situaciach ked mas chut s touto skolou seknut alebo tu mas dobru partiu s ktorou je sranda.pretoze si tu s tymito ludmi den co den od rana do poobedia tym padom sa tu vie secko...nieco ako na strednej...
dostavas plat.skola je taka ako vsade inde a ostatne veci zistis ak sa sem dostanes