ja som raz mal email na atlas.sk a celé leto mi tam neprišiel žiaden email a ani sa odtiaľ nedal žiaden odoslať... nechápem prečo... ale to len na jednom účte, spravil som si iný a na tom všetko fungovalo...
@hajzelodkosti Neviem o tom, žeby som niečo také robila.
Inak včera bola posledná správa čo prišla z azetu, takže chodí pošta aj z azetu a iných portálov, len mám celkovo nejako málo pošty a tie čo som poslala ja z iných e-mailov nedošli...
Inak mne sa ten e-mail drbal už dávno, asi 2 mesiaca mi pri prihlásení sa dosť často pomaly načitáva alebo aj pri písaní správy niekedy trvá dlho, kým sa odošle.
Pričom internet mám s dosť stabilnou rýchlosťou, takže ten nie je na príčine.
No nevadí, založím si nové konto a aspoň som to zistila celkom skoro, že asi mi všetko nechodí.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
Poslala som aj 2 z iných g-mail účtov, tie došli.
@petika Menovky nemám žiadne.
@hajzelodkosti Neviem o tom, žeby som niečo také robila.
Inak včera bola posledná správa čo prišla z azetu, takže chodí pošta aj z azetu a iných portálov, len mám celkovo nejako málo pošty a tie čo som poslala ja z iných e-mailov nedošli...
Takže to vyzerá tak, že z iných portálov ako z g-mailu chodí len veľmi málo e-mailov.
@hajzelodkosti Nepomohlo
Inak mne sa ten e-mail drbal už dávno, asi 2 mesiaca mi pri prihlásení sa dosť často pomaly načitáva alebo aj pri písaní správy niekedy trvá dlho, kým sa odošle.
Pričom internet mám s dosť stabilnou rýchlosťou, takže ten nie je na príčine.
No nevadí, založím si nové konto a aspoň som to zistila celkom skoro, že asi mi všetko nechodí.