Čawte.. :// mám problém z nechtammi pred týždňom som si ich prestala okusovať a nechávam si už dlhé.. ale nastal tu taký problém že sa mi hrozne lámu a sú slabéé.. :// neviete čím to môže byt?? keď si ich nalakujem nebudu sa lámať..?? :// mala som nal
To sa robí aj mne ,preto nemôžem amť dlhé nechty . aa vobec si ich enlakuj lebo ten obyčajný lak ti to ešte zhorší ,skor chod do lekárne a tam ti poradia . alebo si ich potrieraj citronom ,on by ti ich mal spevniť.
pred tyzdnom si si prestala kusat nechty a uz cakas zazraky. moja, to minimalne pol roka az rok bude trvat kym sa ti pozviechaju z toho soku. odporucam vela vela lakovat lakmi na spevnenie a proti lamavosti. pilnikovat len jednym smerom. a neboj sa investovat sa do lakov ktore su trocha drahsie, oplati sa to . plus vitaminy.
sorry ja si nechty neokusujem asi pol roka a výsledky všetkých lakov, citrónu, olejov, veľa zeleniny a ovocia ani ničoho nie sú ale je to viac menej preto, že mám nejakú chorobu nechtov (zabudla som názov) veď čo už svet sa hádam nezrúti kvôli škaredým nechtom
hryzenie nechtov neškodí len nechtom, ale aj žalúdku, črevám, atď. odporúčam kúpiť si nejaký prípravok v lekárni so zinkom (napr. od WALLMARKU tabletky vápnik - horčík - zinok » www.mojalekaren.sk/walmark-vapnik-... je fajn, ale pozor, pri akýchkoľvek tabletkách zbadáš prvé výsledky tak cca po 3 - 5 mesiacoch PRAVIDELNÉHO užívania!!!). K tomu ti môžem odporučiť kúry na nechty (ja mám veľmi dobré skúsenosti s kúrou od RIMMEL - » www.rimmel.sk/produkt/nail-re...
hm citron nepomaha ten je na bielenie nechtov..skor zinok, vapnik a hlavne uprava stravy vela zeleniny, ovocia a lakovat vyzivujucimi lakmi na rast nechtov alebo z morskych rias da sa kupit v obchode bezne...daky spevnujuci...mne osobne pomohla velmi zmena tvaru..nechavala som si v tvare lopatky ale sa mi to zachytavalo a stiepilo..teraz mam pekne zabrusene do obluka a su pevne a odolnejsie..a pilnikovat vzdy od okraja nechtu ku stredu. Zlahka a vzdy jednym smerom, bez spatneho tahu.A este pilnik by mal byt skleneny alebo papierovy v ziadnom pripade nie kovovy ten nici nechty. Dufam ze som pomohla
Aj ja som mala ten istý problém... a ako som to riešila? Vyživujúce laky mi nepomáhali aj tak sa mi lámali, ale tak proste som si už neokusovala, ale keď boli veľmi dlhé ostrihala a znovu nechala narásť a znovu ostrihala... tak to trvalo asi 2-3 mesiace... a potom sa "samy od seba" stali pevnými a nelámu sa mi
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov