Bože ľudia..ja mám také nechutné vlasy..Ja ich mám hrozne riedke a jemné..dá sa s tím niečo robiť? ale šampono ktorý "vraj" zhustu je vlasy nechem.. som z toho úplne zúfala...
?? prečo nechceš ten šampón ? neboj nevypadajú ti aj tie posledné aj keď to by bola celkom sranda taká irónia hah.....a tak čo ti poviem keď už máš raz štyri prútiky na hlave už ti nič nejak extra nezhustne,to ej realita,bo si môžeš dať všiť vlasy niekoho iného na hlavu alebo si nehaj tie prútiky narásť do riadnej dĺžky a potom si ich ponastrihaj a ponašívaj tie,aspoň budú tvoje..ale inak nemáš šancu...nepoznám babu ktorej by normálna cesta toď šampón kondicionér atď zhudstil vlasy nejak extra...nom smola.....tak si to nevšímaj a ostrihaj s anakrátko,vtedy sa tá redkosť relatívne stratí..pokiaľ máš plešinu kde tu to už bude ťažšie...............
ja mám tiež ten istý problém...a ako napísala @1 tak to tužidlo velmi pomáha,ja sa si dávam do vlasov po každom umytí vlasov a hneď na to si vlasy aj vyfúkam...keď si porovnám svoje vlasy bez použitia tužidla a vyfúkania tak majú minimálne 5 krát vačší objem
Nooom tak skús ísť do lekárne a tma si kúp šampón tak či onak keď nebudeš niečo robiť a zo šampónom začína každá tak tým že sa len budeš na seba do zrkadla kukať a krútiť hlavou nič nezmeníš
mm..neviem čo si tým myslela, že či ti vypadávaju, alebo len to, že su veľmi riedke... skus šampon Recept, alebo Cappilan ( to je česká kozmetika ) je aj vlasová voda... prinajhoršom zabehní ku kožnej tá ti niečo predpíše
ja mám také vlasy ktoré stoja každý deň inak.. jedna strana sa mi to či a druhá nie.. a naopak.. no odkur vlasy.. keď som skušala vyžehlit..tak som vyzerala ako zmoknute kura.. ..ta čo mám ja robiť??
no ja blba som mala naaaaaaadhernee huste dlhe vlasy a dala som si ich dvakrat preriedit a vypadam ja nwm co..teda neni to az tak zlee.ale je mi za nimi luuto: disappointed:
akurat som pozerala do zrkadla a mierne nadvihlo aj mna..tomu sa nepovie vlasy, ale pavucina!
fuj hanba..a nejak to nechce rast..to tie farby ozaj asi ..no ale o tom potom
dufam ze niekto tu schopne poradi, aby som mohla aj ja poriesit daco..
@21 Ver, že keby sa to dalo, veľmi rada by som dala
A ako čítam túto diskusiu, tak každý má buď veľmi husté alebo veľmi riedke vlasy, skoro nikto nie je spokojný :/
@12@lachance moje stoja tiež každý deň inak, a najväčšie prekvapenie na ráno je keď uvidím v zrkadle svoje vlasy ale ja zase pre zmenu keď mi žehlili tak boli také rozpýrené že koniec
@fialkasirotkova no však to i u mňa buď sú rozpýrene alebo vyzerám ako kura.. ale čo už začínam zbožňovať svoje nenormálne šibnuté vlasy..priateľ mi povedal že sa nemám opovážiť si vyžehliť vlasy.. že on také holky nemá rad (jeho sestra ktorú nemá rád si žehlí vlasy každý deň.. ta preto) je už na to alergický.. že jemu sa viac páčia moje..
PORADIM TI OSVEDCENU VEC A TO SU TABLETKY.CHOD DO LEKARNE A PYTAJ SI PANTHENOLOVE TABLETKY.pol roka som ich jedla a vlasy mi zhustli o polovicu.Nielen ze budes mat bohovo leskle vlasy,silne a nelamave,ale okrem toho to ovplyvnuje rychlejsie hojenie ran,tym padom aj akne to zjemnuje a mas aj pekne pevne nechty.Je to vazne zazrak,len to musis vazne par mesiacov pravidelne uzivat.Ak vydrzis,zarucujem skvely efekt
ja som objavila super vec na vlasy, vrele odporucam na vsetky nechutacke polamane a neleskle vlasy. Dala mi to kadernicka raz na hlavu a vyzehlila vlasy, vyzeralo to brutalne len to bolo drahe. Vola sa to ze chi silk infusion a v tom salone to bolo strasne drahe. No a potom som ho nasla na bazos.sk za polovicnu cenu. robi to zmojich vlasov modelkovske .
cawte.. mno ja tiez nemam huste vlasy ale urcite my zhustli.. lebo ked som bola mensia tak som mala priserne riedke vlasy..
inac.. mne pomaha aj maska od L´oreal proti lamavosti vlasov.. takej zltej farby je ten obal.. sice mi vlasy moc nezhustli ale zdaju sa mi take lepsie ja som s tym spokojna
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
mne zas vravia ze mam huste vlasy,pritom ked si umyvam hlavu sa mi zda ze ziadne nemam
Keby sa to dalo, kľudne by som ti z nich dala
fuj hanba..a nejak to nechce rast..to tie farby ozaj asi ..no ale o tom potom
dufam ze niekto tu schopne poradi, aby som mohla aj ja poriesit daco..
A ako čítam túto diskusiu, tak každý má buď veľmi husté alebo veľmi riedke vlasy, skoro nikto nie je spokojný :/
ja som objavila super vec na vlasy, vrele odporucam na vsetky nechutacke polamane a neleskle vlasy. Dala mi to kadernicka raz na hlavu a vyzehlila vlasy, vyzeralo to brutalne len to bolo drahe. Vola sa to ze chi silk infusion a v tom salone to bolo strasne drahe. No a potom som ho nasla na bazos.sk za polovicnu cenu. robi to zmojich vlasov modelkovske .
inac.. mne pomaha aj maska od L´oreal proti lamavosti vlasov.. takej zltej farby je ten obal.. sice mi vlasy moc nezhustli ale zdaju sa mi take lepsie ja som s tym spokojna