Ja som ani nemal nervy na reagovanie, nasiel som ten clanok v starych regionalnych novinach, v ZM. A ten hnoj sa nastahoval prave na tu ulicu, kde mam dom.
ja sa asi natrem sadzou nebudem sa umývať a pojdem bývať na ulicu k Nemocnici v BN a možno mi tiež postavia banovsky poslanci taký bejvák zadara. Skus to aj ty v tvojom meste.
ja som asi taký rasista jak chorche kozmonaut. ale tu sa musím trocha zastať náckov. je síce pravda, že štát prejebe oveľa väčšie peniaze na kokotiny, než na "neprispôsobivých" občanov, ale čojaviem? nevyšlo by lacnejšie z dlhodobého hladiska ponúknuť nejakých 10litrov za sterilizáciu? tam kde bývam je dosť cigáňov(neberme to slovo prosím pejoratívne), ktorý viac-menej nikomu nevadia(@daciana myslím mexico) sem tam niečo ujebú, karty hrajú, ojebávajú, na námestí vykrikujú, ale šak to patrí ku koloritu mesta, to je olrajt a im štát dáva asi toľko čo bežným občanom. ale fakt mi lezú hentie opice, čo všetko rozjebú a nové zadarmo dostanú. aj keď hento sa javí zatiaľ fajn:
". Pokiaľ viem, nájomné vychádza v jednom byte na asi 150 eur, byty budú fungovať na nočný prúd. Každý nájomca musí byť zamestnaný, musí mať v poriadku všetko, čo súvisí s jeho doterajším bývaním, vrátane platieb, čiže žiadne dlžoby."
Stavbári vraj počuli ešte o jednej podmienke, respektíve opatrení. Ak niekto z nájomníkov v byte hocičo zdevastuje, najneskôr do mesiaca údajne bude musieť z bytu odísť."
@17 . . . no vacsia sranda je to nazivo . . . vnutorna cirkulacia vzduchu na klime, zavrete okna, zaistene dvere na aute, velky pozor na cestu koli defektom a chybajucim kanalovym krytom. A ist viac pomedzi baraky, znamena obcas velka hromada smeti napr. do vysky prveho poschodia a zablokovana cesta prevratenymi kontajnermi.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
zbytočné hádky, 1000x rozoberaná téma.
z tejto diskusie bude zase iba "dobre si ponadávajme na rómov" .
» korzar.sme.sk/diskusie/162212...
Keby to už dávnejšie zrovnali so zemou, miesto tých peňazí čo investovali do tých bytoviek, čistenia, atď, tam už mohol stáť prekrásny aquapark!!!!!!
". Pokiaľ viem, nájomné vychádza v jednom byte na asi 150 eur, byty budú fungovať na nočný prúd. Každý nájomca musí byť zamestnaný, musí mať v poriadku všetko, čo súvisí s jeho doterajším bývaním, vrátane platieb, čiže žiadne dlžoby."
Stavbári vraj počuli ešte o jednej podmienke, respektíve opatrení. Ak niekto z nájomníkov v byte hocičo zdevastuje, najneskôr do mesiaca údajne bude musieť z bytu odísť."
uvidíme do akej miery to bude fungujúce...