Ahojte, Jedna sa o iPhone 6s. Cez noc si ho klasicky nabijam vzdy, kazdu noc. ale posledne 3 noci bolo taak ze sa mi najprv nedal zapnut a nereagoval a potom naskocil. Teraz sa mi neda vobec zapnut a iba mi vyskakuje biele jablcko na ciernej obrazovke,
to jablcko zoslabuje a nakoniec sa vypne, zas samo naskoci zas sa zoslabi a tak dookola. neda sa vobec nic na nom, ani ho vypnut.. stale sa to tam opakuje. neutopila som ho, nepadol mi a ani sa s nim nic podobne nestalo.. co s nim je? co s nim mam robit?
bud sa vybil (ano viem vtipne kedze sa nabijal) skus teda 1. dat ho na pr hodin edte do nabijania...
ak to nepomoze tak bod 2. vopchaj kabel fo mobilu a do pc a zapni itunes, automaticky pri pripojeni do mobilu by sa malo rozvietit jablko (ak nie zapni tlacitkom) a hned ako uvidis jablko stlac a drz asi 10 sekund home button telefon by sa mal dostat do rezimu obnovy ukaze to aj na displeji , vtedy cez itunes kliknes na obnovu a malo by ho obmovit ( tento proces som robil uz dva krat a vzdy mi vyriesil problem s boot loopom)
@melancholik No praveze zas sa mi sekol a vypol.. takze ho nakoniec otec zobral k opravarovi, ktory povedal ze je v riti zakladna doska(Asi, nepamatam si to a nie som ziadny technik d) nepomohlo naozaj nic proste vybrala som aj sim, dala som ho na nabijacku, urobila som to ked stlacis naraz home button a lock button a restartuje sa ti a ani to nic.. iba pred tym ako nabehol tak bol v pohode asi polhodinu a zrazu sa mi sekol, vseliake farby nabehli a vypol sa.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
ak to nepomoze tak bod 2. vopchaj kabel fo mobilu a do pc a zapni itunes, automaticky pri pripojeni do mobilu by sa malo rozvietit jablko (ak nie zapni tlacitkom) a hned ako uvidis jablko stlac a drz asi 10 sekund home button telefon by sa mal dostat do rezimu obnovy ukaze to aj na displeji , vtedy cez itunes kliknes na obnovu a malo by ho obmovit ( tento proces som robil uz dva krat a vzdy mi vyriesil problem s boot loopom)