Nedaju sa zmazat fotky ani kontaktne udaje !!!!!!!!!!!!
z tejto stranky sa nedaju zmazat fotky ani kontaktne udaje, absolutne nic...porusovanie autorskych prav vam nieco hovori ???!!..ak mi nezrusite ucet a nadalej budu viditelne moje fotografie aj ked som ich zmazala budem to riesit !!!!!!!!!!!
@3 pozrela som sa na tvoju webku dve minúty po tom, čo si napísala tento koment a žiadna fotka alebo akýkoľvek iný obsah tam nie je, tak neviem, čo si videla.
@tirtika ále odsúhlasovala si to, len o tom nevieš!
A nemala si sa registrovať, keď ti to vadí! Nevieš, že keď dáš niečo na net, tak to už stade nedostaneš? a je jedno či je to na FB, na Birdzi alebo kde!
Nedaju sa vymazat? A kde su tie tvoje? V piratskej truhlici zakopane v piesku ci? Dalej odporucam citat podmienky pouzivania a mimochodom jediny dovod preco tato stranka nefunguje je ten, ze ak mas 42 mohli ta zmazat a neurobili to
@tirtika si skvela a uzasna a ked mas spolovice tolko kolko sa tvaris ze mas.. skus sa nad sebou zamysliet.. lebo toto je ubohe..
1. precitaj si s cim suhlasis
2. kde si kedy mala prezentovane ze veci na birdzi sa daju skryt potazmo ucet zmazat? co ja viem.. tak nikde.. a teda ked si si to sem verejne davala a stala sa sucastou tejto stranky.. tak si to ty.
3. nic si neodsuhlasila? hm.. zaujimave.. ako to potom ze fungujes na birdzi??
4. ked si taka mudra, skvela, uzasna a stara.. nemame ti na tomto tinedzerskom portali zacat vykat?
sori.. je mi smiesno.. clovek, ktory sa znizi k niecom podobnemu odpisuje akurat sam seba.. uzivaj si 5 minut slavy.. lebo potom budes zabudnuta..
ps: zaujimave, ze typek vysudi miliony od fb. a nikto sa to nedozvie
@tirtika ze sud sa pozri co sa deje s Mellom... za x rokov ho nedokazali poslat do väzby... myslis, ze nieco vysudis? btw, precitaj si podmienky: » www.birdz.sk/about/podmienky... bod 7-8, hovoria, ze je to sice tvoje vlastnictvo, ale birdz sa nikde nezaväzuje nic vymazavat a zaroven je tam pisane, ze za pridany obsah si zodpoveda kazdy uzivatel sam... cize ak dam hodi fotku, ktoru nechcel dat na net, je to jeho chyba... inac zalozit forum na stranke pre studentov a mladych ludi a potom im nadavat do soplavych deti, to hovori za vsetko
najlepsie na tom je ze admini su tiez len deti tu..a enchapem uz aky 30 rocny clovek moze tento nastrocny svet navstevovat..tie hlupe 2étky este pochopim tie sa radi ukazuju...
Pozri, vyser sa na to, týmto nič nevyriešiš a @purenarcissism má pravdu - ktorý debil bude googliť tvoj nick prosím ťa!
a ak si myslíš, že si jediná, ktorej sa nedajú vymazať fotky, za ktoré sa hambíš, tak si vygoogli mô nick! Mám tam podobné fotky ako ty a nehysterčím tu! j
nechápem, načo sa niekto dobrovoľne sám od seba prihlásia na stránku "sopliakov" ( už len ten podnázov - stránka pre študentov a teenagerov, hovorí sám za seba) a potom sa oháňa, nech mu sopliaci neradia pani, ak chcete názory vašej vekovej kategórie a vašej úrovne, nabudúce si najprv dobre zvážte, kam sa prihlasujete....
ved ja sa nehanbim za svoje fotky DD...na tych fotakch co som dala som bola decko....a tie fotky nikdy neboli na BIRDZI len evidentne sa to chcelo hladat zakomplexovanym tinedzerom...
@tirtika na každom rohu? preber sa! nikde to nie je! nikto to nenájde! (možno tak niekto z FBI, kto ťa hľadá-nie si náhodou zločinec, že chceš za sebou zahladiť všetky stopy? )
ved na tuto stranku som sa registrovala ako nastrocna..naco mi to je ?...a kazdy ma mat pravo zrusit si ucet ci chce alebo nie...a vy tiez neskor pochopite ze to nepotrebujete ked vyrastiete a budeme tu furt vystaveni
@greenbunny hej hej, aj tejto tu sa môžeš opýtať, či ju to bolí ...
ale vážne ..som sa zasmiala zase to je nový trend, že sa už idú zhadzovať nie len "tehotné" pätnástky, ale aj "dospelé tety" ktoré sa boja, že na nich paparazzi niečo vytiahnu??
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
55 komentov
ach piča
Ináč, keď si sa registrovala, prečítala si si dôkladne podmienky používania??
Holla! ^_^
ale dosť ľudí na teba klikne lebo všetci chcú vidieť čo také tam bolo a ono teraz nik nič nezistí
A nemala si sa registrovať, keď ti to vadí! Nevieš, že keď dáš niečo na net, tak to už stade nedostaneš? a je jedno či je to na FB, na Birdzi alebo kde!
A keď už sme pri tom, sopľavé deti majú často viac rozumu ako dospelí.
A keď ti nemajú radiť, načo zakladáš fórum?
nerob tu stresy, nikto nie je na tvoje histerické teátra zvedavý, dobre? ty sama sa správaš ako soplavé decko
a neviem o akých fotkách rozprávaš, ak na nich nie si nahá, tak nechápem prečo to riešiš, myslíš, že koľko ľudí na svete bude googliť nick "tirtika"?
a pozri, ak nechceš aby tvoje fotky boli na nete, nemala si ich sem vôbec dávať
ty múdra
1. precitaj si s cim suhlasis
2. kde si kedy mala prezentovane ze veci na birdzi sa daju skryt potazmo ucet zmazat? co ja viem.. tak nikde.. a teda ked si si to sem verejne davala a stala sa sucastou tejto stranky.. tak si to ty.
3. nic si neodsuhlasila? hm.. zaujimave.. ako to potom ze fungujes na birdzi??
4. ked si taka mudra, skvela, uzasna a stara.. nemame ti na tomto tinedzerskom portali zacat vykat?
sori.. je mi smiesno.. clovek, ktory sa znizi k niecom podobnemu odpisuje akurat sam seba.. uzivaj si 5 minut slavy.. lebo potom budes zabudnuta..
ps: zaujimave, ze typek vysudi miliony od fb. a nikto sa to nedozvie
už chápem, prečo nechceš aby to niekto videl
bod 7-8, hovoria, ze je to sice tvoje vlastnictvo, ale birdz sa nikde nezaväzuje nic vymazavat a zaroven je tam pisane, ze za pridany obsah si zodpoveda kazdy uzivatel sam... cize ak dam hodi fotku, ktoru nechcel dat na net, je to jeho chyba... inac zalozit forum na stranke pre studentov a mladych ludi a potom im nadavat do soplavych deti, to hovori za vsetko
@tirtika nie som ja som sa hentak nefotila a nezakladala anketu aby som na to upozornila
Pozri, vyser sa na to, týmto nič nevyriešiš a @purenarcissism má pravdu - ktorý debil bude googliť tvoj nick prosím ťa!
a ak si myslíš, že si jediná, ktorej sa nedajú vymazať fotky, za ktoré sa hambíš, tak si vygoogli mô nick! Mám tam podobné fotky ako ty a nehysterčím tu! j
tirtika 12.6.2012 22:06 takýto status očividne pridá dospelý človek.. aj tá štylistika o tom svedčí
ale vážne ..som sa zasmiala zase to je nový trend, že sa už idú zhadzovať nie len "tehotné" pätnástky, ale aj "dospelé tety" ktoré sa boja, že na nich paparazzi niečo vytiahnu??