Takže ahojte milí ľudkovia. Trápi ma už dlhšiu dobu problém , a nikto ma nevie pochopiť
V skratke. Hrám na elektrickej gitare už 8 rokov. Myslím si , že viem celkom slušne hrať , avšak stále dostane prednosť niekto , kto vôbec nevie hrať
Prednosť v čom, to si ťa niekto vyberá ? Kto ti bráni v tom aby si začal tvoriť a presadil sa sám ? Ak naozaj vieš hrať, tak máš dnes toľko možností ako to ukázať, že si z nich môžeš vyberať. Takže @5.
Alebo proste nevieš hrať a niesi na to určený, potom @6.
Vieš čo, ja som tiež hral na akustike nejakých 8 rokov, no prvé roky to nebolo aktívne, až po čase ma to naplno chytilo, keď som vedel hrať lepšie a sám sebe som znel dobre, ale po takom čase som čakal, že budem lepší, ale na to som potreboval omnoho viac cvičiť, ale stále ma to bavilo, nanešťastie teraz už nemôžem hrávať a vyšiel som úplne z cviku, a plánujem si po návrate do domoviny zakúpiť elektrickú gitaru. A aj keď nebudem úspešný, nevadí, ja to chcem hlavne robiť pre radosť. A ty by si mal proste zabudnúť na to byť úspešnejší, nájdi si jednoducho nejakého človeka alebo partiu, ktorým sa to bude páčiť, ak nemáš takých, no tak chyba bude asi v tom, že nemáš kamarátov a nie v tom, že nevieš hrať. Po 8 rokoch s gitarou musíš vedieť očariť veľa neodborníkov, mnohí ľudia, ktorí videli moju gitaru sa jej chceli chytať a nemali vôbec potuchy ako sa to drží. Haha, takže ak chceš očariť, tak sa proste len drv viac a ono to musí prísť. Neexistuje iný spôsob, alebo ak ti tak veľmi vadí, že ti to nejde, tak nestrácaj tým čas a využi ho inde.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
Alebo proste nevieš hrať a niesi na to určený, potom @6.